Yandex Metrica

Teyzesi ilk kez konuştu! Aleyna Ağgül'ün ölümünde yeni detaylar gün yüzüne çıktı

Teyzesi ilk kez konuştu! Aleyna Ağgül'ün ölümünde yeni detaylar gün yüzüne çıktı

Iğdır'da, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp, 5'inci kattan atlayarak intihar 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün teyzesi, "Aleyna, Gökhan Argın'dan kurtulmak için karakola verdiği ifadeyi alıp Argın'ın ağabeyine götürmeyi ve büyüklerin devreye girmesini planlamıştı." dedi.

Genel

22.02.2024, 13:30

Iğdır'da, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ü (18) intihara sürüklediği gerekçesiyle tekrar gözaltına alınan Gökhan Argın, 8 gün sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

Aleyna Ağgül'ün teyzesi ise olayla ilgili yeni detayları paylaştı. Sabah'ın aktardığı habere göre; teyzesi, Aleyna'nın Gökhan Argın'dan kurtulmak için karakola verdiği ifadeyi alıp Argın'ın ağabeyine götürmeyi ve büyüklerin devreye girmesini planladığını aktardı. "Aleyna sokağa çıkamaz hale gelmişti" diyen teyzesi şunları aktardı: "Gökhan Argın benim evime kadar geldi. Ben yokken kapımı tekmelemiş camımı yumruklamış. Komşular şikayet etmişlerdi. Yeğenim hep anlatıyordu. Nefes aldırmıyordu son zamanlarda. Gittiği yerde takip ediyordu, karşısına çıkıyordu. Artık sokağa çıkamaz hale gelmişti. Ama Aleyna bize hiç işin iç yüzünü anlatmadı. Demek ki büyük sırları vardı. Bana anlatmaya çekindi. Kimseye bir şey anlatmadı."

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

'SÜREKLİ KORKU HALİNDEYDİ'

Gökhan Argın'ın 9 Temmuz'da Aleyna'yı tehdit ettiği sırada evde tek olduğunu ve kendisi ile birlikte polise şikayet ettiğini söyleyen annesinin amcasının kızı N. Y. ise o gün genç kızın telefonundan polisin arandığını kayıtlara bakılması gerektiğini söyledi. Her şeyin Gökhan'ın oğlu Göktürk'ün babasını aramak için Aleyna'nın telefonu kullanması ile başladığını söyleyen Yeşilyurt o anları şöyle anlattı; "Olay günü komşular çağırdı. Bir adam geldi. Aleyna'nın teyzesinin evinin kapısına vurdu, küfürler etti sonra arabada oturdu. Teyzesini aradık. Hastanedeymiş. Aleyna'yı çağırdım. Balkona çıktı. Çok korkmuştu. Bağırmalar duydum dedi. Polisi arayalım dedim. Telefonunu aldım, 155'i aradım. Aynen anlattım. Kızı rahatsız ettiğini söyledim. Şuan buraya bakıyor dedim. Sonra beni görünce uzaklaştı. Arabanın markasını vs. hepsini söyledim. Hızla geldi. Küfür ederek tekrar gitti. Polis dediki bir daha gelirse bizi ara dediler. Eğer araştırılırsa Aleyna'nın telefonunda kayıtlı. Ben adamın kim olduğunu bilmiyorum. Adamı ben şikayet ettikten 15-20 dakika sonra Aleyna teyzesini alıp bana geldiler. Nasıl tanıştığını anlattı. Ben adamın oğluyla arkadaşım, bir gün oğlunun telefonu yoktu, bana dedi ki senin telefonundan babamı arayabilir miyim dedi. Sonra ondan sonra her şey başladı. Bunları anlatırken çok üzgündü. Çok rahatsız ettiğini söyledi. Ben şikayet et dedim. Defalarca gittim dedi vazgeçirdi dedi. Tam detaylara girmedi ama çok korkuyordu. Sürekli sigara içiyordu çok düşünceliydi. Biraz sohbet ettik rahatladı. Ben geçici bir durumdur diye düşünmüştüm. Ama öyle olmadı." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading