Yandex Metrica

Terörist ile fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel'e şehit yakınlarından tepki! 'HDP'yi Meclis'te istemiyoruz'

Terörist ile fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel'e şehit yakınlarından tepki! 'HDP'yi Meclis'te istemiyoruz'

Adıyaman kırsalında 29 Nisan 2017 tarihinde öldürülen terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel'e şehit yakınlarından tepki geldi. Şehit yakınları milletvekillerine seslenerek, "Bayrağımızı indirmek isteyenlerin Meclis'ten atılmasını istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Genel

23.01.2024, 18:37

Adıyaman'da TSK ile girdiği çatışma sonucunda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları çıkan HDP'li Milletvekili Semra Güzel'e şehit yakınlarından tepki geldi. 

Şehit yakınları, "Bayrağımızı indirmek isteyenlerle kol kolalar" ifadelerine yer vererek, HDP'nin Meclis'ten atılmasını istedi. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

'BU VEKİLLERİN TERÖRİSTTEN FARKI YOK'

Şehit yakınları adına basın açıklaması yapan Sason Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, "Her defasında meclisteki bu 'sözde' vekillerin dağdaki teröristlerden bir farkı olmadığını belirtiğimiz halde halen onlarla kol kola yürüyen bazı partilerin olduğunu görmek, bizleri son derece üzmektedir. HDP; devletimize, bayrağımıza ve ezanımıza karşı kurulan tüm örgütlerin yanında yer alarak adeta bir militan gibi hareket etmektedir" ifadelerini kullandı. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

'KANDİL İLE KOL KOLA OLANLARI MECLİSTE İSTEMİYORUZ'

Çelik, devlet düşmanlığı yapan, Kandil ile kol kola olanları mecliste istemediklerini belirterek, "Bu durum bizleri gerçek anlamda çok üzmektedir. Bizler, en sevdiklerimizi bunlar mecliste yer alsın diye mi şehit verdik. Kimi vekillik adı altında şehit yakınlarımıza çıkıp küfür edecek, bir başkası teröristlerle sarmaş dolaş fotoğraflar çektirecek. Biz bunu kabul etmiyoruz. Hükumetimizden ve meclisteki gerçek milletvekillerinden bunları en kısa sürede meclis kapısı dışına bırakmalarını talep ediyoruz. Askerimize, polisimize güvenlik koruyucularımıza ve halkımıza kurşun sıkanları gazi meclisimizde görmek istemiyoruz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading