Yandex Metrica
SON DAKİKA
Terapist tavsiyesiyle ihanet! Eşini okul müdürüyle bastı

Terapist tavsiyesiyle ihanet! Eşini okul müdürüyle bastı

Evliliklerinde sorun yaşayan çift, gittikleri aile terapisinde 'evleri ayırın' tavsiyesini dinledi. Eşinin evine giden kadın, aynı okulda çalıştığı müdürle yakaladı. Olay üzerine çift boşandı.

Genel

23.01.2024, 18:24

Mersin'de evliliklerinde problem yaşayan öğretmen çift, gittikleri aile terapistinin 'evleri ayırın' tavsiyesi üzerine farklı evlerde yaşamaya başladı. 

Öğretmen kadın, kızıyla ilgili konuşmak için eşinin yaşadığı eve gittiğinde eşi ve aynı okulda görevli okul müdiresini birlikte yakaladı. 

Şoka giren kadın, okul müdüründen şikayetçi oldu. Eşine de 'zina' suçlamasıyla dava açtı. Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili idari soruşturma başlattı. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

MÜDÜRLE İÇERİ GİRERKEN GÖRDÜ

Çocuklar anneleri Leyla A. ile kalırken baba Abdulgani A. birkaç sokak ileride yaşamaya başladı. 6 Ekim gecesi Leyla A. kızlarının sorunları ile alakalı konuşmak için eşinin evine gitti. Saat 23 sıralarında eve doğru giderken okul müdürü Deniz B'nin, eşinin evine girdiğini gördü. Leyla A. duruma tanık olmaları için 3 öğretmen arkadaşını daha çağırdı. Leyla A. kapıya uzun süre tıklatsa da kapıyı açan olmadı. 

Eşini telefonla arayan Leyla A. yanıt alamayınca kendisine "Senle Deniz'i gördüm. Aç kapıyı" şeklinde mesaj attı. Leyla A. ile birlikte toplam 4 kişi, yarım saat bekledikten sonra kapı açıldı.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

'GEÇERKEN UĞRADIM' DEDİ 

Arkadaşlarıyla birlikte eve giren Leyla A. durumu çözmeye çalışırken, müdür 'Hastaneden geliyordum. Geçerken uğradım.' dedi. Fakat müdür yanında yedek kıyafet ve bornoz getirmişti. 

Olay sonrası Leyla A, okul müdürüne mesaj atarak "Gecenin 11'inde, 15 senelik kocamla bastım seni. Utanacak yüzün bile yok. Kadınlığından, anneliğinden utan" diyerek tepki gösterdi. Deniz B. ise "Ben utanılacak bir şey yapmadım" diyerek olayın kendisi ile ilgisinin olmadığını belirtti.

Olayla alakalı idari soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading