Yandex Metrica

TC numarası sonu 0,2 olanlar dikkat! O tarihte ödeme yapılacak! Saat 18.00'den sonraya dikkat: Hesaplarınızı kontrol edin!

TC numarası sonu 0,2 olanlar dikkat! O tarihte ödeme yapılacak! Saat 18.00'den sonraya dikkat: Hesaplarınızı kontrol edin!

TC kimlik numarası 0 ve 2 olanlar o tarihte ödeme alacak. Vatandaşlar ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Ödemeler TC kimlik numarasına göre hangi gün yatacağı da araştırılıyor.

Genel

23.02.2024, 05:58

Destek ödemeleri için TC kimlik numarası sonu 0 ve 2 ile bitenler ödemelerin ne zaman yapılacağını ve ne kadar yatırlacağını araştırıyor. Vatandaşlar TC kimlik numarasına göre yatırılıcak olan tarihleri araştırıyor. Peki ödemeler ne zaman yapılacak?

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Destek ödemeleri TC kimlik numarasının son hanesine göre hak sahiplerinin hesaplarına yatıyor. Destek ödemelerine yönelik yapılan açıklamada, paraların TC kimlik numarasına göre yapılacağı bildirilmişti. Buna göre, paralar TC Kimliğinin sonu ‘0’ve ‘2’ olan hak sahiplerine 12 Mayıs tarihinde saat 18.00’den sonra yatacak.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

BAKAN KRİŞÇİ'DEN ÇİFTÇİYE DESTEK AÇIKLAMASI

Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ”5,5 milyar TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Böylece 2023 yılında tarımsal destekleme bütçemiz 57,6 milyar TL’ye ulaşmıştır. Bugün ödeyeceğimiz 5,5 milyar TL destekleme ödemesiyle birlikte 2023 yılı desteklemelerimizin yüzde 56’lık kısmını oluşturan 32,4 milyar TL’yi çiftçilerimizin hesaplarına aktarmış oluyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading