Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma saatleri neler? Kaçta açılıyor, hafta sonu açık mı?

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma saatleri neler? Kaçta açılıyor, hafta sonu açık mı?

Devlet dairesine yolu düşen vatandaşlarımızın en çok uğradığı yerler arasında Tabpu ve Kadastro Müdürlükleri gelmeketedir. Vatandaşlar bu resmi kurumların hangi günler açık olduğunu ve hafta sonu çalışıp çalışmadığını araştırmaya başlamış durumda. Peki, Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma saatleri neler? Kaçta açılıyor, hafta sonu açık mı?

Genel

20.03.2024, 17:05

Resmi kurumlar arasında vatandaşlıkların sıklıkla işlerinin düştüğü yerler arasında Tapu ve Kadastro Müdürlüğü gelmektedir. Bu resmi kurumun çalışma saatleri ve günlere merak konusu oldu. Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma saatleri neler? Kaçta açılıyor, hafta sonu açık mı?

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

TAPU MÜDÜRLÜKLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Pazartesi: 08:00 - 17:00

Salı: 08:00 - 17:00

Çarşamba: 08:00 - 17:00

Perşembe: 08:00- 17:00

Cuma: 08:00 - 17:00

Cumartesi ve Pazar: Kapalı

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

TAPU DAİRESİ KAÇTA  AÇILIYOR?

Tapu müdürlükleri konut, arazi, fabrika, arsa gibi taşınamayan tüm gayrimenkullerin ve bu gayrimenkullerin kimlere ait olduğunun tüm kayıtlarını tutarlar. Bu konuyla ilgili işlem yapmak isteyenler ilçelerdeki tapu müdürlüklerine başvurmaktadırlar. Peki tapu dairesi kaçta açılıyor diyenlerdenseniz buranın resmi kurum olduğunu hatırlatalım. Resmi bir kamu kuruluşu olan tapu daireleri diğer kamu hizmeti veren birimler gibi sabah 08:00 de hizmete başlamaktadırlar. Tapu müdürlükleri kaça kadar açık diye merak edenler için ise mesai bitimi saatinin 17:00 olduğunu ekleyelim

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading