Yandex Metrica
SON DAKİKA
Taksici yabancı damattan 1 kilometrelik yola bakın ne kadar istedi...

Taksici yabancı damattan 1 kilometrelik yola bakın ne kadar istedi...

Sıklıkla karşılaştığımız haberlerden biri haline gelen, taksicilerin turistlerden fazla para alması hadiselerine bir yenisi daha eklendi.

Genel

23.01.2024, 17:48

İstanbul'da bir taksici, Taksim'den aracına aldığı, evlenmek üzere olan İranlı gelin ve damadı 1 kilometre uzaklıkta bulunan Şişli Evlendirme Dairesi'ne getirip, 200 lira ücret istedi. O sırada DHA muhabiri, taksicinin fazla para istediğini fark ederek araya girdi ve taksicinin aldığı fazla paranın iade edilmesini sağladı. 

Taksicinin yeni evlenecek turist çiftten fazla ücret talep ettiği olay akşam saatlerinde, Şişli Evlendirme Dairesi'nde yaşandı. İngiltere'de yaşayan İran uyruklu Daniella Zogheib ve İranlı Aziz Khoury, Taksim Meydanı'nda kaldıkları otelden gelinlik ve damatlıklarıyla çıkıp, nikahları için yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Maçka Şişli Evlendirme Dairesi'ne gitmek üzere taksiye bindi. Taksici, Şişli evlendirme Dairesi'nde turist damattan 200 lira isteyince, damat Aziz Khoury, fazla para istediği için taksiciye tepki gösterdi.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

BASIN MENSUPLARINI GÖRÜNCE PES ETTİ

Mutlu gününde tartışma yaşamak istemeyen damat, taksiciye 100 lira verdi. Gelin ve damatla birlikte takside bulunan iki arkadaşının, bu paranın da fazla olduğunu söylemesi üzerine taksici damada 30 lira üstü vererek olay yerinden uzaklaştı.

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN UYANIKLIĞINI GAZETECİ ÖNLEDİ

Olayın yaşandığı sırada tartışmayı gören DHA muhabiri, damadın yanına gelerek, damada tercüman aracılığıyla taksi şoförünün gereğinden fazla para aldığını söyledi. Taksici basın mensuplarının orada çekim yaptığını görünce, park alanından geri gelip damada 40 lira daha verdi. Taksici, turist yolcusundan 200 lira istediği mesafe için, DHA muhabirinin de araya girmesiyle birlikte 30 lira almak zorunda kaldı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading