Yandex Metrica
SON DAKİKA
T3 Vakfı'ndan İBB Sözcü Ongun'a sert yanıt: 'Reklam yapma çabasında değil, iş yapma' yarışında olunuz

T3 Vakfı'ndan İBB Sözcü Ongun'a sert yanıt: 'Reklam yapma çabasında değil, iş yapma' yarışında olunuz

T3 Vakfı, İBB Sözcüsü Ongun'un, daha önce T3 Vakfı tarafından yapılanları sahiplenerek "Bazı vakıflara gerek olmadan yaptık" şeklindeki reklam girişimine sert bir yanıt vererek, "reklam yapma' çabasında değil, iş yapma yarışında olunuz" ifadelerini kullandı.

Genel

23.01.2024, 18:11

2019 seçiminden önceki dönemin projeleri ve çalışmaları sahiplenme konusunda alışık olduğumuz İBB, bu defa TR Teknoloji Takımı'nı hedef aldı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından İBB'nin çocuk teknoloji atölyeleri projesinin tanıtım videosunu paylaşarak, "Bazı vakıflara gerek olmadan yaptık. Daha da büyüyecek atölye ve etkinliklerimiz için İBB tüm yeni fikir ve iş birliklerine açık" ifadelerini kullanarak T3 Vakfı'nı hedef gösterdi. 

Ongun'un bu iddiasına T3 Vakfı'ndan kısa sürede yanıt geldi. T3 Vakfı, "'Bazı vakıf' değil 'Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'... "Yaptık" değil "Daha önce yapılmış olanı aldık." Biz işimize bakıyoruz. Siz de 'laf sokma' ve 'reklam yapma' çabasında değil, 'iş yapma' yarışında olunuz" diyerek tepki gösterdi.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

'BAZI VAKIF' DEĞİL, 'TÜRKİYE TEKNOLPOJİ TAKIMI VAKFI'

İBB Sözcüsü Ongun'un hedef gösterdiği T3 Vakfı, bunun üzerine yanıt verdi. T3 Vakfı'nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

“Bazı vakıf” değil “Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı”

“Yaptık” değil “Daha önce yapılmış olanı aldık”

Biz işimize bakıyoruz. Siz de “laf sokma” ve “reklam yapma” çabasında değil, “iş yapma” yarışında olunuz.

T3 Vakfı olarak, 3 yıla yakın bir süre boyunca geliştirdiğimiz tüm müfredat ve eğitim içerikleriyle, DENEYAP atölyelerine bağışlamış olduğumuz malzemelerin -her şeye rağmen- gençler için kullanılmasından ancak memnun oluruz.

“Bazı vakıflarla” (!) birlikte yapılan işlerden bir örnek 
(Bitmek tükenmek bilmeyen iftiralara karşı hakikati kamuoyuyla paylaşmaktan imtina ettiğiniz için, yaptığımız protokolü tek taraflı feshetmemiz öncesinde…)"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading