Survivor'da sürgün adasına kimler gönderildi? 2025 Survivor'da Türkiye'ye kimler gidecek?

Survivor'da Türkiye'ye gidecek beş kişi belli olurken, iki yarışmacının sürgün cezası aldığı açıklandı. İzleyiciler dün akşam yayınlanan bölümde Türkiye'ye gidecek isimleri merak ederken, sürgün adasına gidecek kişileri araştırmaya başladı. Peki, Survivor'da sürgün adasına kimler gönderildi?
TV8 ekranlarında yer alan Survivor All Star programının bu sezonu büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmasının son bölümünde Türkiye'ye gidecek olan beşinci isim ada konseyinde açıklandı.
Öte yandan Acun Ilıcalı, All Star'da kural ihlali yapanları "sürgün adası" ile cezalandırdı. İzleyiciler sürgün adasına gidecek isimleri araştırmaya başladı. Peki, 2025 Survivor'da Türkiye'ye kimler gidecek?
KURAL İHLALİ YAPANLAR KİMLER?
Survivor 2025'in dün akşam yayınlanan bölümünde ada konseyinde gergin anlar yaşandı. Acun Ilıcalı, birleşme partisi sırasında iki yarışmacının kural ihlali yaptığını söyledi.
Birleşme Partisi sırasında yarışmacılara evde kalma şansı tanıdıklarını söyleyen Acun Ilıcalı, mavi takımdan Almeda ile Pınar'ın kamptan çıktıklarını açıkladı.
SÜRGÜN ADASI CEZASI NEDİR?
Acun Ilıcalı, Almeda ile Pınar'ın evden çıkmaları nedeniyle iki gün boyunca sürgün adasında kalacaklarını açıkladı. Sürgün adası, program dahilinde ilk defa 2022 sezonunda uygulanan bir cezaydı.
Sürgün kampında kalan kişiler, günlük erzakları tüketebilir fakat, iletişim kuramazlar.
SURVİVOR'DA TÜRKİYE'YE KİMLER GİDECEK?
Survivor'da Türkiye'ye gidecek beş yarışmacı açıklandı. Son isim halk oylaması ile seçildi. Adem, Almeda, Batuhan, Yusuf'tan sonra beşinci isim İsmail oldu.
TRHABER