Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şüpheli kovalamaca esnasında ateş açtı! 2 polisten biri şehit oldu

Şüpheli kovalamaca esnasında ateş açtı! 2 polisten biri şehit oldu

Şanlıurfa'da silahla ateş açılması sonucu yaralanan 2 polisten biri şehit oldu. Şanlıurfa Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı.

Genel

23.01.2024, 18:57

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Haliliye ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında takibe alınan şüphelinin bulunduğu araçtan ateş açıldığı belirtildi.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

"GENİŞ ÇAPLI ARAMA BAŞLATILMIŞTIR"

Olayda bir komiser yardımcısıyla bir polis memurunun ağır yaralandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yaralı polislerimize olayın meydana geldiği yere yakın bir hastanede ilk müdahaleleri gerçekleştirilmiş ve ardından ilimizdeki tam teşekküllü hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen polis memurumuz kurtarılamayarak şehit olmuştur. Olay yerinden kaçan şüpheli şahsın yakalanması için güvenlik güçlerimizce geniş çaplı çalışma başlatılmıştır. Şehit polis memurumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı, yaralı komiser yardımcımıza da acil şifalar diliyoruz."

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

OLAY

Merkez Haliliye ilçesindeki Ortadoğu Sağlık Merkezi Kavşağı'nda polislere silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırıda 1'i ağır 2 yaralı polis hastaneye kaldırılmıştı. Olay yerine çok sayıda Özel Harekat Polisi ve Çevik Kuvvet Polisleri sevk edildi. Yüzlerce polis tarafından silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı operasyonlar düzenlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading