Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sultangazi'de çarptığı anne ve çocuğunu hastaneye bırakan taksici kaçtı

Sultangazi'de çarptığı anne ve çocuğunu hastaneye bırakan taksici kaçtı

Sultangazi'de bir taksici aracıyla çarptığı 9 yaşındaki çocuk ve annesini hastaneye bırakıp kaçtı.

Genel

23.01.2024, 17:54

 Sultangazi'de arkadaşıyla birlikte sokakta oynayan 9 yaşındaki Nisanur Bizan'a çarpan taksi sürücüsü, yaralı çocuğu ve annesini hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı. Sürücünün kaza öncesi taksi ile sokağa girmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

POLİS O TAKSİCİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay ve kaza, 30 Ağustos Pazartesi günü akşam saatlerinde Sultançiftliği Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, sokakta arkadaşıyla birlikte oynayan Nisanur Bizan'a (9) sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 THC 58 plakalı taksi çarptı. Sürücü, kaza sonrası otomobilden inerek yaralı kızı ve annesi Raife Bizan'ı alarak hastaneye götürdü. Burada, yaralı kızın annesi Raife Bizan'a taksiye ceza kesilmemesi için otoparka aracı park edeceğini söyleyip ayrıldı. Sürücü, daha sonra bir daha hastaneye geri dönmedi. Hastane polisine bilgi veren Bizan ailesi, taksi sürücüsünden şikayetçi oldu. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. 

Kazada yaralanan 9 yaşındaki Nisanur, hastaneye gittiklerini ve arabanın çarpması sonucu bayıldığını anlattı. Küçük kız, "Bana çarptı bayıldım. Sonra gözümü açtım hastanedeyim. Yanımda sadece annem vardı. Canım çok yandı. Omuzum ağrıdı. Çok korktum" dedi.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

"O TAKSİCİYLE YÜZ YÜZE GELMEK İSTİYORUM"

Anne Raife Bizan ise, olay sırasında evde olduğunu ve çocukların ağlama sesi duyduğunu söyledi. Bizan, "Evde iş yapıyordum. Araba sesi geldi. Çocuk 'ablama araba çarptı' diye ağıyordu. Hemen aşağı indim. Kızım ağlayarak, 'anne omuzum ağrıyor' dedi. Omuzu, suratı, ayağı yara içindeydi. Taksici bizi hastaneye götürdü. Numaramı aldıktan sonra 'Arabamı bağlayacaklar. 15 dakika sonra geleceğim' diyerek gitti. Ve bir daha geri dönmedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Bu durumda beni bırakmasaydı, çocuğum 'Nasıl? İyi mi?' diye baksaydı. Onun ceza almasını istiyorum. Hastane masraflarımı da ödesin. 600 lira hastane masrafı tuttu. En azından çocuğuma gelip bakabilirdi. Ben o taksiciyi bulup yüz yüze gelmek istiyorum. Ben arkadaşımla beraber geceye kadar hastanedeydim. Çarpan sürücünün bulunmasını istiyorum. 600 lira verdim ama benim de durumum yok. Kiracıyım, sadece eşim çalışıyor. Gelirim yok. Allah rızası için onu bulun. Okulunun açılmasına 1 hafta kaldı, bu duruma geldi benim kızım" diye konuştu. Hastanede yapılan işlemlerin ardından küçük kızın kolunda çıkık olduğu ve hafif sıyrıklarla kazayı atlattığı bildirildi.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

TAKSİCİNİN KAÇIŞ ANI KAMERALARA YANSISI

Diğer taraftan kaza sonrası taksi sürücüsünün kaçma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sürücü, anne Raife Bizan'ı ve yaralı kızı hastaneye bıraktıktan sonra otomobilinin başına döndü. Burada otomobiline binen sürücü, hızla sokaktan çıkarak kayıplara karıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading