Yandex Metrica
SON DAKİKA
Soylu: PKK'nın yurt içindeki silahlı eleman sayısı 181'e inmiştir

Soylu: PKK'nın yurt içindeki silahlı eleman sayısı 181'e inmiştir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet törenindeki konuşmasında, PKK'nın yut içindeki tüm silahlı eleman sayısının 181'e indiğine dikkat çekti.

Genel

23.01.2024, 18:04

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz aylarda sel baskınları sebebiyle bazı ilçeleri büyük hasar göre Kastamonu'da, Polis Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Burada konuşma yapan Soylu, PKK'nın yut içindeki tüm silahlı eleman sayısının 181'e indiğine dikkat çekti.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE TERÖRÜ VE TERÖRÜN UZANTILARINI TASFİYE ETMİŞTİR'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün birilerinin medet umduğu PKK'nın yurt içindeki bütün silahlı eleman sayısı, yeni bir rakam veriyorum, 181'e inmiştir." ifadelerini kullandı. Bir takım olaylarla ülkeyi teslim alacağını zannedenlerin her daim yanılmış olduklarını vurgulayan Soylu, diğer taraftan "Etrafımızdaki coğrafyada bulunan kardeşlerimize de huzuru getireceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin hem terörü hem de terörün uzantılarını tasfiye ettiğini vurguladı ve eylül ayında gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında 'Terör Arananlar Listesi'nde olan ve bunların içinden turuncu kategoride 1 ve gri kategoride aranan 4 terörist olmak üzere, toplam 5 sözde üst düzey teröristin de aralarında bulunduğu 26 ölü, 54 sağ, 14 teslim, 1 yaralı olmak üzere, toplam 95 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading