Yandex Metrica

Sosyal medya tacizcisine dayak!

Sosyal medya tacizcisine dayak!

İstanbul Sultangazi'de bir kadını sosyal medyadan taciz ettiği iddia edilen H.Ç isimli şahıs, buluşma teklifi üzerine geldiği restoranda kadının eşi ve akrabaları tarafından dövüldü. Kadın ve eşi tacizci hakkında şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genel

07.02.2024, 23:18

İstanbul Sultangazi’de sosyal medyada evli bir kadını taciz ettiği iddia edilen H.Ç. isimli şahıs, buluşma teklifi üzerine restorana geldi. Genç kadının eşi ve akrabaları tarafından dövüldü. Olay, geçtiğimiz gün saat 17.00 sıralarında Sultangazi’de yaşandı.
H.Ç isimli şahsın kendisini sosyal medya üzerinden tacizde bulunarak sürekli mesaj attığını iddia eden Yağmur Akartes, durumu eşine haber verdi. Olayın üzerine çift plan yaparak şahısa restoranda buluşmayı teklif etti.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

MÜŞTERİ KILIĞINDA İZLEDİLER

Buluşma saatinde Yağmur Akartes'in yakınları müşteri kılığında restoranda oturup izlemeye başladı. Olayı anlayıp restorandan çıkmaya çalışan tacizci Akartes’in yakınları tarafından dayak yedi. Yoldan geçen vatandaşlar da dayak yiyen kişinin tacizci olduğunu öğrenince ortalık karıştı. Kaçmaya çalışan şahsa izin vermeyen vatandaşlar bir yandan etrafını sararken bir yandan da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olayda burnu kırılan H.Ç polis nezaretinde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading