Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Üniversite hastanesi personeline ek ödeme! YÖK Başkanı duyurdu

Son dakika: Üniversite hastanesi personeline ek ödeme! YÖK Başkanı duyurdu

Üniversite hastanelerinde çalışan sağlık personelinin özlük haklarında gerekli iyileştirmelerin yapılması için yasal mevzuat çalışması başlatıldı. YÖK Başkanı Özvar, "Üniversite hastanelerinde çalışan sağlık personeli döner sermaye ek ödemesinden faydalanacak" dedi.

Genel

09.02.2024, 23:17

Üniversite hastanelerinde çalışan sağlık personeline ek ödeme müjdesi geldi. YÖK Başkanı Erol Özvar, personelinin özlük haklarında gerekli iyileştirmelerin yapılması için yasal mevzuat çalışması başlatıldığını duyurdu. 

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

DÖNER SERMAYEDEN EK ÖDEME

Özvar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sağlık Bakanlığı’nın 12.08.2022 tarihli ve 31921 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ek Ödeme Yönetmeliği ile sağlık personeline döner sermayeden yapılacak ek ödeme oranlarında iyileştirmeler yapılmıştır" ifadelerine yerv erdi. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çalışmanın başlatıldığını vurgulayan Özvar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Söz konusu iyileştirmelere matuf olarak yükseköğretim kurumlarına bağlı faaliyet gösteren kamu hastanelerinde çalışan sağlık personelinin herhangi bir hak kaybına uğramaması ve özlük haklarında gerekli iyileştirmelerin yapılması için Yükseköğretim Kurulumuz, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile iş birliği hâlinde bir yasal mevzuat çalışması başlatmıştır. Düzenlemenin yapılmasıyla birlikte, güncellenmiş hâliyle döner sermaye ek ödemesi uygulamasından, üniversite hastanelerinde çalışan öğretim elemanlarımız da yararlanacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading