Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika! Süleyman Soylu duyurdu: Bayramda can kaybı yüzde 58 azaldı

Son dakika! Süleyman Soylu duyurdu: Bayramda can kaybı yüzde 58 azaldı

Son dakika gelişmesine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bu bayramda trafik kazalarında geçen bayramlara göre can kaybı yüzde 58 azaldı.'' şeklinde açıklama yaptı.

Genel

23.01.2024, 19:13

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu sürerken, TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde trafik akıcı şekilde ilerliyor. Tedbir alan polis, jandarma ve Karayolları ekipleri de önemli noktalarda hazır şekilde bekliyor.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

''BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN''

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan yoğun trafik tedbirleri ve "Bayramınız Kemerli Olsun" kampanyası sonucunda geçen yıllara oranla ölümlü trafik kazası sayısı düştü.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI YÜZDE 58 AZALDI

Son 10 yılda 5 gün olan Ramazan Bayramı tatillerine kıyasla bu bayramda kazalar yüzde 37, ölümlü kazalar yüzde 52, kazalara bağlı can kayıpları yüzde 58, yaralı sayısı ise yüzde 44 azaldı. Bu yıl 5 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince yurt genelinde 1707 trafik kazası yaşandı. Bu kazalarda 26 kişi hayatını kaybetti.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU DA PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu bayramda trafik kazalarında geçen bayramlara göre can kaybının yüzde 58 azaldığını belirterek "Dönüş yolculuğu yavaş yavaş başlıyor. Dikkatli olalım, kurallara hep birlikte uyalım. Bayramınız kemerli olsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading