Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Şile'de fabrika yangını! Bölgeden patlama sesleri geliyor

Son dakika: Şile'de fabrika yangını! Bölgeden patlama sesleri geliyor

Son dakika haberleri... İstanbul'un Şile ilçesinde bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeden patlama sesleri geldiği belirtiliyor. Yangın saat 15.30 sıralarında kontrol altına alındı.

Genel

23.01.2024, 18:00

Avcıkoru Mahallesi Alkan Sokak'taki elektrik malzemeleri üreten fabrikada saat 13.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İki katlı fabrikanın deposundan yükselen alevlere müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Elektrik malzemeleri üretimi yaptığı belirtilen fabrikadaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Bölgeden patlama sesleri geldiği belirtiliyor.

Ekipler, alev alev yanan depoya müdahalede bulunuyor. Öte yandan yangın söndürme helikopteri ile de yangına müdahalede bulunuluyor. 

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

HAVADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Olay yerine Anadolu Yakası'nda bulunan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangına havadan da müdahale ediliyor. 

Yangına, Ömerli, Şile, Sancaktepe, Ümraniye, Kartal, Sultanbeyli, Kadıköy'den 17 araç ve 62 personelle müdahale ediliyor.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

YÜKSELEN DUMAN ÇEVRE İLLERDEN GÖRÜLDÜ

Söndürme çalışmalarına bir helikopter de destek veriliyor. Dumandan etkilenen fabrika çalışanlarına olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yangın nedeniyle oluşan yükselen duman, çevre ilçelerden de görüldü. Yangın saat 15.30 sıralarında kontrol altına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading