Yandex Metrica

Son dakika! Meteoroloji Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için sel uyarısı yaptı

Son dakika! Meteoroloji Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için sel uyarısı yaptı

Meteoroloji'den gelen son dakika bilgisine göre, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için 'sel' uyarısı yapıldı.

Genel

23.01.2024, 17:51

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize, Artvin, Erzincan, Ağrı, Erzurum, Kars ve Ardahan'da gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini ve oluşabilecek her türlü sel, su baskını ve yıldırımlara karşı tedbirli olunması yönünde uyarı yaptı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMASI YÖNÜNDE UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı çıklamada, "Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimleri) ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda (Erzincan'ın doğusu, Ağrı'nın kuzeyi, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri) bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca, gök gürültülü sağanak yağışların saat 11.00-19.00 arasında etkili olmasının tahmin edildiği belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading