Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: İBB 300 taksiyi yine bağladı

Son dakika: İBB 300 taksiyi yine bağladı

İstanbul Havalimanı'ndaki taksiler yazılımını İTaksi’ye entegre etmediği gerekçesiyle İBB tarafından tekrar bağlandı. Buna göre 300 taksinin çalışma ruhsatı askıya alındı.

Genel

23.01.2024, 17:43

Edinilen son dakika bilgisine göre, havalimanındaki taksiler yazılımını İTaksi’ye entegre etmediği gerekçesiyle İBB tarafından tekrar bağlandı. Buna göre 300 taksinin çalışma ruhsatı askıya alındı.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

BAYRAM TATİLİNDEN ÖNCE DE DURDURMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Havalimanı’nda vatandaşlara hizmet veren 700 taksinin 397’sinin çalışmasını durdurmuştu. Durdurmaya gerekçe olarak ise 400 taksinin NTaksi ismindeki kendi yazılımlarını kullanmaları ve ilgili yazılımın İBB’nin taksimetre uygulaması İ-Taksi’yle entegre olmadığı için denetlenemediği öne sürmüştü.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

UZLAŞMA SAĞLANMIŞTI 

Taksicilerin mağduriyet yaşamaması için ruhsatların askıda olmaları durumu daha sonra kaldırılmıştı. Pazartesi günü de İBB, İstanbul Taksiciler Odası ve Havalimanı Kooperatifi ile yaptığı toplantı neticesinde havalimanında vatandaşlara hizmet veren taksilerin kullandığı yazılımın İTaksi’ye entegre edilmesinde uzlaşı sağlanmıştı.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

TAKSİLER TEKRAR BAĞLANDI

Bu kez Habertürk'ün aktardığına göre, bugün yaşanan yeni gelişme neticesinde, havalimanındaki taksilerden henüz yazılımını İTaksi’ye entegre etmeyenler İBB tarafından yeniden bağlandı.  Aynı habere göre 300 taksinin çalışma ruhsatı askıya alındı. Haberde İBB kaynaklarına dayandırılan bilgiye göre İBB’ye sundukları evrakla taksilerindeki yazılım tutmayan 300 taksinin çalışma ruhsatı iptal edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading