Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Düzce'de deprem! İstanbul'da da hissedildi

Son dakika: Düzce'de deprem! İstanbul'da da hissedildi

Son dakika bilgisine göre; İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Düzce, büyüklüğü ise 5.3. Düzce Valisi Atay, şehirde herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını bildirdi.

Genel

23.01.2024, 18:19

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.3 büyüklüğünde, merkez üssü ise Düzce Çilimli. Deprem 13.3 kilometre derinlikte kaydedildi. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ

Yerin 13,3 km derinliğinde olan deprem İstanbul, Sakarya, Düzce, Bursa ve Yalova’da hissedildi.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

AFAD AÇIKLADI

AFAD: Saat 15.40'ta merkezüssü Düzce olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından, saat 15:57'de 4.3 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi. 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

CAN KAYBI YOK

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrası kötü haber olmadığını söyleyerek, kentte yapı stokunun yenilendiğini belirtti. Başkan Özlü, “Kötü bir haber yok. Düzce’deki yapı stoku yenilendi. Zemin artı 4 kata izin veriyoruz. Düzce deprem konusunda deneyimli. Hemşehrilerimiz panik yapmasınlar. Bize gelen kötü bir haber yok” dedi.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi ALi Yerlikaya da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vali Yerlikaya ''İstanbul'umuzda da hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.'' ifadelerini kullandı. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

SOYLU: HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUM YOK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da açıklama yaptı. Soylu açıklamada "Düzce'de, saat 15.40'ta gerçekleşen 5,0 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelişmelere göre kamuoyu, Valiliğimiz tarafından bilgilendirilecektir. Düzcemize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun." ifadesini kullandı. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

DÜZCE VALİSİ:  BİZE ULAŞAN HERHANGİ OLUMSUZ BİR DURUM YOKTUR

Düzce Valisi Atay, depremle ilgili kendilerine ulaşan olumsuz bir durum olmadığını, korkuyla hastaneye başvuran 12-13 kişinin ayakta tedavilerinin gerçekleştirildiğini bildirdi. Atay, depreme ilişkin sahadaki tespit ve tarama çalışmalarının en ücra köyler olmak üzere devam ettiğini belirterek vatandaşları sakinliklerini korumaya çağırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading