Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Diyarbakır'da korkutan deprem!

Son dakika: Diyarbakır'da korkutan deprem!

Son dakika haberine göre, saat 11:44'te merkez üssü Diyarbakır olan bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 17:40

Son dakika haberine göre, Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Diyarbakır Ergani'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Ergani olarak belirlediği deprem, saat 11.44'te meydana geldi. Richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Ergani ilçesinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, şu an için olumsuz bir durum bulunmadığını belirtti. Vali Karaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 11.44'te Ergani'de 4 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini hatırlatarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. "Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun." diyen Karaloğlu, ekiplerin gerekli kontrolleri ve tespitleri sürdürdüğünü ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading