Yandex Metrica

Son dakika! Bursa'da AVM tavanı çöktü! Girişler kapatıldı

Son dakika! Bursa'da AVM tavanı çöktü! Girişler kapatıldı

Son dakika haberleri... Bursa'da bir alışveriş merkezinde bir mağazada çıkan yangın sonucu tavan çöktü, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Genel

04.04.2024, 14:01

Son dakika! Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki AVM'de, öğle saatlerinde bir mağazanın alt katındaki tavan çöktü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak çalışma başlattı.İçerideki kişiler tahliye edilerek AVM, girişlere kapatıldı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

VALİDEN İLK AÇIKLAMA

Bursa Valisi Yakup Canbolat, çökmenin AVM'nin ikinci katındaki bir mağazanın asma katında meydana geldiğini söyledi. Bölgede gerekli çalışmaların devam ettiğini belirten Canbolat, "İlk belirlemelere göre enkaz altında kalan kimsenin olmadığını düşünüyoruz. AFAD ve itfaiye ekipleri bölgede. Her ihtimali değerlendiriyoruz. Enkaz kaldırma çalışmaları tedbirli bir şekilde sürüyor. Bölgede gerekli önlemler alındı. Şu an için can kaybı veya yaralı söz konusu değil" diye konuştu.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI VAR MI?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, şu an can kaybı ve yaralanma bilgisi olmadığını söyledi.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading