Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika! Bakan Hulusi Akar bedelli askerlik ücretini açıkladı

Son dakika! Bakan Hulusi Akar bedelli askerlik ücretini açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedelli askerlik ücretini 55 bin 194 TL olarak açıkladı.

Genel

08.03.2024, 01:05

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedelli askerlik ücretini 55 bin 194 TL olarak açıkladı. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dünya ve Türkiye gündemi ile ilgili birçok soruya cevap veren Akar, Yunanistan ile alakalı '12 mil konusunda bizi test etmesin' ifadelerini kullandı.

Hulusi Akar'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde; 

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

KAZAKİSTAN'IN YANINDAYIZ

Kazakistan'da arzumuz bir an önce barış ve huzurun gelmesi, nizamın hakim olması. Kazakistanlı kardeşlerimiz kendi imkan ve kabiliyetleri ile oradaki bütün zorlukları aşacaktır. Biz Kazakistan'ın yanındayız. Cumhurbaşkanımız 'her türlü bilgi tecrübe paylaşımına hazırız' dedi. Bu bizim için talimattır. Talep geldiğinde, ihtiyaçları olduğunda, bize talimat iletildiğinde Kazak kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği vermeye hazırız.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN'IN SİLAHLANMASI KİME KARŞI 

Yunanistan çeşitli ülkelerle ittifak anlaşmaları yapıyor. Silahlanma var. Bu silahlanma kime karşı? Normal savunma için çok fazla. Türkiye için çok az. Bunlar hayal peşinde. Kendilerince boylarını aşan bir takım iddialar peşinde yürümeye devam ediyorlar. Yunanistan ile sorunları çözmek istiyoruz. Türkiye’yi yayılmacı olarak gösteriyorlar. 4'üncü toplantı Türkiye'de olacak, bekliyoruz. Sürekli bir tahrik, provokasyon var.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

F-16 AÇIKLAMASI 

F-16 uçaklarının modernizasyonu talebini ABD makamlarına ilettik. Bu teknik bir çalışma ve devam ediyor. Biz de takip ediyoruz.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

ABD İLE EN ÖNEMLİ PROBLEMİMİZ PKK 

ABD ile en önemli problemimiz PKK/YPG konusu. YPG'nin PKK'dan farkı yoktur. Hal böyleyken Amerika gibi bir müttefikimizin bunlara yardım etmesi, desteklemesi müttefiklik ruhuna son derece aykırı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading