Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Arnavutköy'de fabrika'da yangın çıktı

Son dakika: Arnavutköy'de fabrika'da yangın çıktı

İstanbul Arnavutköy'de bulunan fabrikada yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Arnavutköy Kaymakam Vekili Nail Anlar, yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını açıkladı.

Genel

07.02.2024, 08:31

Son dakika! Arnavutköy Haraççı Mahallesi'nde bulunan, aydınlatma malzemesi üretilen bir fabrikada saat 07.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede fabrikayı sardı. İstanbul'un çok sayıda ilçesinden olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

2 FABRİKAYA SIÇRADI

Alev alev yanan fabrikadaki yangının bitişikteki 2 fabrikaya sıçradığı belirtildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yangın ve söndürme çalışması havadan da görüntülendi.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

1 İTFAİYE ERİ YARALANDI

Polis yangın nedeniyle bölgeye çıkan yolları trafiğe kapattı. Söndürme çalışmaları sürerken yaralanan 1 itfaiye eri, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Yangın sürerken bölgeden zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Fabrikaların çalışanları söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Yangın nedeniyle oluşan dumanlar İstanbul'un pek çok ilçesinden görüldü.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yangın sırasında mesai başlamadığı için içeride işçi bulunmadığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ediyor.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

"MESAİ BAŞLASA İÇERİDE 100 KİŞİ OLURDU"

Yanan aydınlatma ürünleri fabrikasında çalışan işçi Fahrettin Saltaş , "Yan taraftaki plastik fabrikasında başlamış sonra diğer fabrikaya sıçramış. Bu fabrikada da plastik üretimi yapılıyor. İşçi yoktu içeride daha servisler gelmemişti. Zarar büyük" diye konuştu. Bir başka işçi, "Sabaha karşı başlamış. Mesaimiz başlamamıştı. Başlasa içeride 100 kişi olurdu. Şu an bir yaralı yok." dedi.  Fabrikaya geldiklerinde yangının başladığını ifade eden işçi Badegül Sürücü, "Şu ana kadar arkadaşlardan yaralı bilgisi gelmedi. Dumana maruz kalan birkaç arkadaşımız var. 08.00'de başlıyor mesaimiz. Aydınlatma üzerine plastik malzemeler vardı. Enjeksiyon makinelerimiz vardı 12 tane" dedi.

ARNAVUTKÖY KAYMAKAMI: YANGIN BÜYÜK ÖLÇÜDE KONTRDOL ALTINA ALINDI

Arnavutköy Kaymakam Vekili Nail Anlar, olay yerinde yangınla ilgili basın açıklaması yaptı. Anlar, "5 bin metrekarelik alanda yangın hala devam ediyor. İvedilikle AFAD ve İtfaiye ekiplerimiz intikal ettiler. Gerekli müdahaleleri yapıyorlar. İstanbul'un çeşitli mıntıkalarından 70 itfaiye aracı ve yaklaşık 200 personel katkıda bulunuyor. Aldığımız bilgilere göre herhangi bir can kaybı yok. Sadece bir itfaiye erimiz hafif derece yaralanma neticesinde hastanede müşahede altında. Onda da herhangi bir hayati tehlike söz konusu değil. Çalışmalar bu minvalde devam ediyor. Yangının çıkış nedeni hakkında bilgimiz söz konusu değil. Yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı" dedi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading