Yandex Metrica

Son dakika: Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem

Son dakika: Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberleri... Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

23.01.2024, 19:42

Son dakika!  Akdeniz'de Antalya'nın Kaş ilçesi'nin yaklaşık 60 km uzaklığında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'nın Kaş ilçesinin 40,19 kilometre açığında saat 08.30 sıralarında kaydedilen deprem, 25,19 kilometre derinlikte gerçekleşti. İlk belirlemelere göre deprem hasara neden olmadı. 

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

BAZI BÖLGELERDE HAFİF HİSSEDİLDİ

Demre Kaymakamı ve Kaş Kaymakam Vekili Onur Şatıroğlu, sabah saatlerindeki depremin bazı bölgelerde hafif bir şekilde hissedildiğini belirtti.

Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Haberi Görüntüle

''OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL''

112 Çağrı Merkezi'ne deprem nedeniyle herhangi bir çağrı gelmediğini ifade eden Şatıroğlu, "İlçe genelinde olumsuz bir durum söz konusu değil." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading