Yandex Metrica

Son dakika: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü motosiklet geçişlerine kapatıldı!

Son dakika: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü motosiklet geçişlerine kapatıldı!

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, motosiklet geçişine kapatıldı. Köprü girişinde emniyet şeridinde motosikletliler, uzun süre yağmur altında beklemek zorunda kaldı.

Genel

23.01.2024, 18:22

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçmek isteyen motosikletliler zor anlar yaşadı.Lodos nedeniyle köprü üzerinde ilerlemekte zorlanan motosikletlerin, Avrupa'dan Anadolu Yakası'na geçişleri durduruldu.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

200 MOTOR KÖPRÜ GİRİŞİNDE BEKLEDİ

Emniyet şeridinde uzun bir motosikletli kuyruğu oluştu. Yaklaşık 200 motosikletli köprü girişinde bekletildi. Zor anlar yaşadıklarını belirten sürücüler, havanın normale dönmesini bekledi.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

'SENELERDİR MOTOSİKLET SÜRÜYORUM BÖYLE HAVA GÖRMEDİM'

Motosiklet sürücüsü Hayrettin Özcan şunları söyledi:

"Havanın dinmesini bekliyoruz ama dinecek gibi değil. Tutunamıyorsunuz, rüzgarın hangi yönden estiği hiç belli değil. Senelerdir motosiklet sürüyorum ben böyle hava görmedim. Aklı olan bu köprüye girmesin."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading