Yandex Metrica

Sokak hayvanlarının sorumluluğu kime ait? Optimar anketi merak edilen soruyu yanıtladı

Sokak hayvanlarının sorumluluğu kime ait? Optimar anketi merak edilen soruyu yanıtladı

Optimar Araştırma tarafından yapılan bir ankette sahipsiz ve başıboş hayvanlarının sorumluluğunun kime ait olduğu soruldu. Yapılan ankette bu sorumluluğun belediyelere ait olduğu belirtildi.

Genel

23.01.2024, 22:07

Optimar Araştırma tarafından yapılan bir ankette başıboş ve sahipsiz köpeklerin sorumluluğunu kime ait olduğu soruldu. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

26 İLDEN 2500 KATILIMCI ANKETİ YANITLADI

26 ilden 2500 katılımcınını yüz yüze katıldığı ankette, başıboş ve sahipsiz köpek sorumluluğunu kime ait olduğu soruldu. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

KATILIMCILARIN YARISI SORUMLULUĞU BELEDİYELERDE BULUYOR

Buna göre ankete katılım gösteren vatandaşların yüzde 54,2'si sokak hayvanlarının sorumluluğunun Büyükşehir ve İl Belediyelerine ait olduğunu belirtti. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

FARKLI BAKANLIKLARA SORUMLULUK YÜKLEYENLER DE VAR 

Diğer yandan katılımcıların yüzde 19,7'si sorumluluğun ilçe belediyelerine ait olduğunu belirtirken yüzde 11,6'lık kesin ise Tarım ve Orman Bakanlığı'nda olduğu ifade edildi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı'nın sorumluluğu olduğunu söyleyenlerin oranı yüzde 10,1 olurken sorumluluğu İçişleri Bakanlığı'nda bulanların oranı yüzde 4,4'te kaldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading