Yandex Metrica
SON DAKİKA
Soğuk çay cinayetini anlattı: Seni de vurur beynini uçururum

Soğuk çay cinayetini anlattı: Seni de vurur beynini uçururum

Konya'da seyyar çaycı Muhammet İlhan'ın(41) soğuk çay kavgası nedeniyle öldürdüğü Emel Göçer'in(33) yeğeni Zerda Göçer, dehşet anlarını anlattı.

Genel

28.02.2024, 03:04

Olay, saat 13.30 sıralarında, Meram ilçesi Konya- Antalya yolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Emel Göçer, 2 arkadaşıyla seyyar çaycıda durarak, gözleme ve semaverde çay istedi. Göçer, siparişlerin gelmesinin ardından çayın soğuk olduğunu öne sürerek, semaveri devirdi. Bunun üzerine seyyar tezgahın sahibi Muhammet İ., Göçer ve arkadaşlarıyla tartışmaya başladı.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Muhammet İ., kavgaya dönüşen olayda, 40 metre uzaklıktaki dükkanında bulunan tabancayı alıp, geri döndü ve Göçer'in başına tek el ateş etti. Ağır yaralanan Göçer, kanlar içinde yere yıldı.İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahalesi yapılan Göçer'i ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Emel Göçer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Muhammet İ. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

'GEL İÇERİ SICAK SUYU GÖSTEREYİM'

Göçer'in olay anında yanında bulunan kuzeni 19 yaşındaki Zerda Göçer Sabah'a konuştu. Zerda Göçer, halası ve kuzenleri ile birlikte Antalya'ya tatile gitmek için yola çıktıklarını, bu sırada Seydişehir yolu üzerinde mola verdiklerini kaydederek, "Bir yerde durarak mola verdik.Biz gittiğimizde bir müşteri daha vardı, çay istedik. Halam çayın soğuk olduğunu söyleyerek sıcak su istedi. Muhammet İlhan halama bağırarak, 'Gel içeri sıcak suyu göstereyim' dedi. Bu sırada aralarında tartışma başladı. Halam adamı itince o da üzerine gelmeye başladı" dedi.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

'SENİN DE BEYNİNİ UÇURURUM'

Muhammet İlhan'ın silahını çıkardığını dile getiren Göçer, korkarak kaçmaya çalıştıklarını anlattı. Göçer, "Silahı Emel halama doğrulttu ve 'sıkayım mı' dedi. Halam elini itti ve arabaya yöneldi. Biz de korkarak etrafa kaçtık. O arada silah sesi geldi, arkamı dönmemle halamın ayağıma düşmesi bir oldu.Aniden gittiğimiz için telefonlarımız cüzdanımız masada kaldı. Ben tekrar içeri doğru yöneldim, adama telefonumu almak için yalvardım 'ambulansı arayım' dedim. 'Yaklaşma seni de vururum, senin de beynini uçururum' dedi.Kuzenim beni arkamdan çekti, o adam yanımıza gelerek hepimizin kafasına silah doğrulttu. Polislerin geldiğini görünce koşarak içeri girdi, kapıyı kapattı. Jandarma içeri doğru yöneldi, onlara da silah doğrulttu" diye konuştu.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

'EN AĞIR CEZAYI ALMALI'

'Soğuk çay' gerekçesiyle halasını öldüren Muhammet İlhan'ın en ağır cezayı almasını istediklerini söyleyen Zerda Göçer, Kendi halimizde işimizde gücümüzde insanlarız. Halamın kimseye zararı olmayan, kendi halinde bir insandı.O adamın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Oğlu da çok sakindi ondan da şikayetçi olacağız. Biz orada feryat figan bağırırken annesi masadaki bardakları topluyordu. Adamın yaptığı normalmiş gibi davrandılar. Belki halam olmasaydı karısını öldürecekti. Telefonumu almama izin vermediler, yola atladık, yoldaki insanlar polisi ambulansı aradılar. Bu normal bir cinayet değil, kadın cinayeti" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading