Yandex Metrica

Site Telekom'dan Adana'ya dev yatırım!

Site Telekom'dan Adana'ya dev yatırım!

Site Telekom'un, Enerjisa'ya hizmet verecek çağrı merkezleri faaliyete başladı.

Genel

01.04.2024, 22:42

Site Telekom A.Ş. Enerjisa Dağıtım Şirketleri müşterilerine hizmet vermek üzere Ankara ve Adana'da büyük bir yatırıma imza attı. Faaliyete geçen yatırımlar sayesinde 600 kişiye istihdam sağlanacak.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

ÜSTÜN HİZMET ANLAYIŞI

Site Telekom, kurumsal ve nitelikli altyapısıyla 1 Eylül itibariyle Adana'da elektrikle ilgili müşteri işlemlerine güler yüzlü insan kaynağıyla hızlı ve etkili çözümler sunacak. 

Çeşitli nedenlerle elektrik kesintileri yaşanması durumunda, arıza kaydı oluşturulması, planlı kesintilerle ilgili bilgi talebinde bulunulması gibi elektrikle ilgili bütün işlemlerde Enerjisa Dağıtım Şirketleri müşterileri, artık doğrudan Site Telekom A.Ş İletişim Merkezi'nin üstün hizmet anlayışı ile karşılaşacak. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

TOPLAMDA 600 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Adana’da Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. müşterilerine nitelikli hizmet vermeyi hedefleyen Site Telekom, toplamda 600 kişiye istihdam sağlayacak.

Bu noktada, "Kendi insan kaynağımızı yaratacağız" diyen Site Telekom AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun, kurumsal yapısını yerelin samimiyeti ile harmanlayarak "Kendi mevcut mesai arkadaşlarımızın kariyer yapmasına imkan sağlayacağız. Bizim değerlerimiz var. Anadolu'nun değerlerini taşıyoruz. Bu değerleri kurumsal yapımıza entegre etmiş durumdayız" ifadesinde bulundu. 

Hali hazırda, İstanbul, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ankara'da müşterilerine çağrı merkezi ve ve iletişim çözümleri sunan Site Telekom, binlerce gence istihdam sağlıyor.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

'KATILIMCI YÖNETİM, MUTLU ÇALIŞANLAR VE MUTLU MÜŞTERİLER'

"Site Telekom AŞ, bir aile şirketi evet. Ancak bu aile ortamı sadece yönetimle sınırlı kalmıyor. Biz ailevi değerleri ve samimiyeti, çalışma arkadaşlarımızla da paylaşıyoruz." şeklinde konuşan Mustafa Altun, mutlulukla çalışan kişilerin işinde etkinliği arttıracağını ve bu etkinlikle birlikte müşteri memnuniyetinin de üst seviyelerde olacağını vurguladı.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

'ENERJİSA DAĞITIM ŞİRKETLERİ MÜŞTERİLERİ BÜTÜN SORULARINA CEVAP ALACAK'

Adana ve Ankara bölgesinde Enerjisa Dağıtım Şirketleri müşterilerinin Site Telekom'u arayarak yaşanan elektrik kesintileri hakkında bilgi sahibi olacağını söyleyen Site Telekom AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Altun ise, "Elektrik dağıtım hizmetlerinde zaman zaman çeşitli aksaklıklar oluşabiliyor. Yangınlar, şiddetli rüzgar ve yağışlar yaşanması durumunda elektrik bağlantıları kesilebiliyor. Ya da bakım nedeniyle kesintiler olabiliyor. Bu gibi durumlarda müşteriler doğal olarak çağrı merkezlerini arayarak sorularına cevap almak istiyorlar. Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Kilis illerindeki vatandaşlarımız artık herhangi bir kesinti ya da aksaklık durumunda Site Telekom'u arayarak bütün sorularına cevap bulabilecekler." diyerek yeni projenin müşterilerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading