Yandex Metrica

Şişli'de korkutan yangın! Mahsur kalan vatandaşları itfaiye ile çevredekiler kurtardı

Şişli'de korkutan yangın! Mahsur kalan vatandaşları itfaiye ile çevredekiler kurtardı

İstanbul’un Şişli ilçesinde bir binanın elektrik panosunda yangın çıktı. Binada mahsur kalan vatandaşlar, çevredekiler ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, kendi imkanlarıyla dışarı çıkmaya çalışan bir kişi merdivenden düştü.

Genel

23.01.2024, 18:30

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Kurtuluş Bozkurt Mahallesi Bilezikçi Sokak'ta saat 22.30'da 5 katlı binanın bodrum katındaki elektrik panosunda yangın çıktı.

Bu esnada işten dönen bir bina sakini, yangını görerek durumu itfaiyeye bildirdi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

BAZI BİNA SAKİNLERİ MAHSUR KALDI

Yangından dolayı oluşan yoğun duman bina içini kaplarken, bazı bina sakinleri dairelerinde mahsur kaldı. Binanın giriş katında mahsur kalan bir kişi, pencerenin demir korkuluklarını kıran vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

İTFAİYE EKİPLERİ MAHSUR KALAN VATANDAŞLARI KURTARDI

İtfaiye ekipleri, elektrik panosunu saran yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Bodrum katta mahsur kalan bir kadın da itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bu esnada, 4'üncü kattaki dairesinden kendi imkanları doğrultusunda dışarı çıkmaya çalışan bir kişi ise merdivenden düşerek kafasından yara aldı. Yaralı kişiye ambulansta pansuman yapılarak müdahale edildi.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

KAÇARKEN MERDİVENDEN DÜŞTÜ

Merdivenden düşerek yaralanan Fatih Yılmaz, “Evimde oturuyordum. Işıklar birden yanıp yanıp sönmeye başladı, sonra da elektrik kesildi. Evin içine duman dolunca kedimi alarak dışarı çıkmak istedim. Kedim kaçtı gitti. Bir süre onu aradıktan sonra bulamayınca evden çıktım. Karanlıkta merdivenden inmeye çalışırken tökezleyip düştüm" ifadelerini kullandı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

PENCERENİN DEMİR KORKULUKLARINI KIRIP EV ARKADAŞINI VE KÖPEĞİNİ ÇIKARDI

Yangını fark ederek binadaki komşularını uyaran Ufuk Toprak, “İşten dönmüştüm. Binanın önüne gelince dumanları fark ettim. Komşulara ve itfaiyeye haber verdim. Ev arkadaşım içeride mahsur kaldı. Pencerenin demirini kırarak onu ve köpeğimizi dışarı çıkardık" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading