Yandex Metrica

Sinop'ta 15 ölü yunus kıyıya vurdu! Çernobil'de nükleer sızıntı ihtimali

Sinop'ta 15 ölü yunus kıyıya vurdu! Çernobil'de nükleer sızıntı ihtimali

Sinop'ta, kıyıya vurmuş yaklaşık 15 ölü yunus bulunduğu bildirildi. Uzmanlar, Çernobil'de nükleer sızıntı olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Genel

23.01.2024, 19:00

Sinop'ta, Bostancılı Mahallesi sahilinde yürüyüş yapanlar, ölü yunusları gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen Sinop Belediyesi ekipleri ile Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi yetkilileri, yunuslarla ilgili inceleme yaptı.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

15'E YAKIN ÖLÜ YUNUS KIYIYA VURDU

Daha sonra belediye ekipleri tarafından bulundukları yerden kaldırılan 15'e yakın ölü yunusun gömüleceği öğrenildi. Sahile gelen Sinop Belediyesi ekipleri ve Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi yetkilileri, ölüm sebeplerinin araştırılması için yunusları götürdü.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

'DOLMUŞLA GİDERKEN YUNUSLARI GÖRDÜK'

Durumu belediye görevlilerine bildiren üniversite öğrencisi Enes Gürbüz, "Dolmuşla giderken yunusları gördük. İndiğimizde ölü olduklarını teyit ettik. Biz de yetkilileri aradık" dedi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

ÇERNOBİL İHTİMALİ

Yunusların ölüm sebebi yapılacak detaylı incelemenin ardından belli olacak. Kıyıya vuran yunusların üzerlerinde her hangi bir darbe izi yok. Çernobil kaynaklı Nükleer sızıntı şüphesi var. Uzmanlar, Çernobil'de nükleer sızıntı olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Çernobil felaketinden bu yana 36 yıl geçti. Radyoaktivite, ülkemizin de yer aldığı geniş bir coğrafyayı etkiledi. Ölümler, başta tiroid olmak üzere kanserler, genetik bozukluklar ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading