Yandex Metrica

Seküler kesimin 'Diyanet' kampanyasını PKK da boş geçmedi!

Seküler kesimin 'Diyanet' kampanyasını PKK da boş geçmedi!

Ayasofya'nın camiye çevrilmesinin ardından 'seküler' kesimlerin Diyanet'e yönelik başlattığı yıpratma kampanyasına terör örgütü PKK da dahil oldu.

Genel

23.01.2024, 18:10

Seküler kesimlerin Diyanet İşleri Başkanlığı'na karşı sürdürdüğü kirli kampanyaya terör örgütü PKK da dahil oldu. Örgüte bağlı yayın organları, Doğu ve Güneydoğu illerinde açılan camilerle Kur'an kurslarını hedef alarak bölgeye 'ihtiyaç fazlası imam atandığını' iddia etti. 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'li belediyelerin kayyuma devredilmesi sonrasında Diyanet çalışmalarının hız kazandığını iddia eden terör örgütü, özellikle Van ve Hakkari'de gereğinden fazla camu bulunduğunu öne sürdü. 

Camilere atanan imamlara da kafayı takan terör medyası, bölgeye özellikle Karadeniz ve İç Anadolu'dan görevli gönderildiğini belirtiyor. 

Suriye'de ABD desteğiyle işgal ettikleri bölgelerde halkın inanç özgürlüğünü elinden alan, ibadetini yapmak isteyenleri ise 'IŞİDçi' diye yaftalayan PKK, Türkiye'deki dindar Kürt vatandaşlara olan nefretini de bir kez daha gözler önüne serdi. 

Terör örgütü PKK/YPG, ABD'nin Rakka'yı DEAŞ bahanesiyle harabeye çevirmesini halaylarla böyle kutlamıştı.  

Diyanet'in mahalle halkına verdiği 'değerler eğitimi' de LGBT destekçisi sapkın örgütü rahatsız etti. Gerek Milli Eğitim gerekse de Halk Eğitim bünyesinde kadınlara yönelik devam eden kurslar da terör medyasında rahatsızlığa yol açtı. 

Diyanet'e yönelik özellikle İstanbul'un fetih simgesi Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi sonrası hız kazanan yıpratma faaliyetleri, Türkiye'de başta radikal sol örgütler olmak üzere laik-seküler kesimin bir kısmı tarafından da destekleniyor. Diyanet'e yönelik kara propaganda korosuna son gelişmeyle birlikte terör örgütü PKK da eklenmiş oldu. 

Diyanet'e yönelik kirli kampanyada Birgün gazetesi ile birlikte başı çeken Cumhuriyet, önceki gün adrese teslim bir kara propaganda haberine imza atarak İslami değerlere yönelik saldırının ateşleyicisi olmuştu.   

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading