Şehit Mehmetçiklerin intikamı alınıyor: Dünden beri 22 terörist öldürüldü
Son dakika haberi... Irak kuzeyinde şehit düşen Mehmetçiklerin intikamı alınıyor. Son 24 saatte öldürülen terörist sayısı 22'ye yükseldi.
Ardı ardına şehit haberlerinin geldiği Pençe Kilit Harekât bölgesinde terör örgütü kapana kısıldı. Suriye kuzeyindeki hedeflere yönelik SİHA ve top atışları da sürüyor.
Milli Savunma Bakanlığı dünden beri etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sayısının 22'ye yükseldiğini açıkladı.
Sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Milli Savunma Bakanlığı şu açıklamada bulundu:
"Terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyonlarımız hem Irak’ın hem de Suriye’nin kuzeyinde aralıksız devam ediyor.
10’u Irak’ın, 12’si de Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere dün ve bugün toplam 22 terörist daha etkisiz hâle getirildi.
Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz! Şehitlerimize saygı ve rahmetle!"