Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şehit kızından Kılıçdaroğlu'na sert ifadeler: Namussuzların sınırı yoktur

Şehit kızından Kılıçdaroğlu'na sert ifadeler: Namussuzların sınırı yoktur

2019'da Mardin'in Nusaybin ilçesinden hain teörör örgütü PKK/YPG'nin saldırısından şehit olan Mehmet Şirin Demir'in kızı Gülay Demir'den Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri

Genel

15.02.2024, 16:00

Eli kanlı terör örgütü PKK/YPG'nin 11 Ekim 2019'da Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirdiği terör saldırısında babası şehit olan manav Mehmet Şirin Demir'in kızı, TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı Türkiye'nin Afgan mültecilere yönelik duruşunu hedef alan ve manipülasyona açık içeriklerini sert ifadelerle eleştirdi.

Şehir kızı Gülay Demir, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak "Suriye sınırından babamın bedenine havan mermisi saplanırken, siz sırtınızı babamın katillerine yaslayanlarla seçim hazırlığı yapıyordunuz. Sınır namustur ama NAMUSSUZLARIN SINIRI YOKTUR" ifadelerini kullandı.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

KÜRSÜDEKİ KONUŞMASI HAFİZALARDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yılın başında grup konuşmasının son bölümünde, eli kanlı terör örgütü PKK/YPG'nin 11 Ekim 2019'da Nusaybin'de gerçekleştirdiği saldırı sonucu babası şehit olan manav Mehmet Şirin Demir'in kızı TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir'i, babasının kabrinden aldığı toprak da bulunan çiçeği kendisine verdiğini söyleyerek, kürsüye davet etmiş, Demir de duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle paylaşmıştı:"Kürt çocukları üzerinden senelerce tiyatro yapıldı. Ama artık bilmeliler ki o tiyatrolarda perdeler kapandı. Kürt çocukları kendi senaryoları ile kendi filmlerinin kahramanları oluyorlar. Mardin'de doğmuş büyümüş bir Kürt kızıyım. 81 ilin her toprağı benim memleketim. Nefes aldığım süre boyunca babamın bana öğretmiş olduğu bütün ilkeleri uygulayacağıma söz veriyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading