Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şehit cenazesinde yürek dağlayan anlar! Emanetlerine sımsıkı sarıldılar

Şehit cenazesinde yürek dağlayan anlar! Emanetlerine sımsıkı sarıldılar

Fırat Kalkanı Bölgesi'nde, terör örgütü PKK/PYD'nin alçak saldırısı sonucu özel harekat polisleri Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu. Güvenlik güçleri, şehitlerin geride bıraktığı evlatlara sımsıkı sarıldılar.

Genel

23.01.2024, 18:06

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/YPG terör örgütünün roketle yaptığı saldırı sonucu şehit olan Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Cihat Şahin ve Fatih Doğan için tören düzenlendi.

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi Azez'in Mare ilçesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından güdümlü füze ile düzenlenen saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Fatih Doğan'ın cenazesi, Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından memleketi Adıyaman'a getirildi. Doğan'ın naaşı, ilk önce Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada kardeşleri Mehmet ve Emine Doğan ile akrabaları şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanarak uzun süre gözyaşı döktü. Helallik alınmasının ardından Doğan'ın cenazesi, Yeni Mezarlık Camisi'ne getirildi.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Muhammed Fatih Toprak, Abdurrahman Tutdere, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ile şehidin eşi Emine, annesi Emine, aynı zamanda MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı olan babası Mehmet Doğan ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.
 

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

CENAZELER MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Saygı duruşunda bulunulması, şehitlerin öz geçmişinin okunması ve Gaziantep Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından okunan duanın ardından Cihat Şahin'in cenazesi Elazığ'a, Fatih Doğan'ın cenazesi ise Adıyaman'a gönderildi.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

YAKINLARI GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

Törende güçlüklü ayakta duran şehit yakınlarını, silah arkadaşları teselli etti. Şehidin çocuklarına, görev arkadaşlarının sıkı sıkıya sarılması yürekleri yaktı.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

SOYLU TESELLİ ETİ

Türk bayrağına sarılı tabuta kapanarak gözyaşı döken şehidin 3 aylık hamile eşi Emine Doğan ile diğer yakınlarını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile protokol üyeleri teselli etmeye çalıştı. Doğan'ın naaşı, İl Müftüsü Mehmet Taşçı'nın kıldırdığı namazın ardından omuzlarda taşınarak götürüldüğü şehitlikte toprağa verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading