Yandex Metrica

Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'lüks yat' yalanı elinde patladı

Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'lüks yat' yalanı elinde patladı

Muhalefet yandaşı isimlerden Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan 'lüks yat' iddiasıyla yalan terörünün bir parçası olarak, kendi kendisini rezil etti.

Genel

28.03.2024, 04:56

Sosyal medya üzerinden yürütülen uçsuz bucaksız yalan akımı hızla devam ettiriliyor. Bu yalan silsilesinin faal isimlerinden Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan 'lüks yat' yalanıyla bir kez daha kendi kendini rezil etti.

Kabaş, ismi açıklanmayan yabancı uyruklu biri için üretilen lüks yatın, Cumhurbaşkanına ait olduğu şeklinde yalan bir iddiayı ortaya attı. Sosyal medyada yalan haberlerle adından sıkça söz ettiren Sedef Kabaş bu kez de Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

RAHAT RAHAT YALAN SÖYLÜYORLAR

Antalya'da yabancı uyruklu birisi için üretilen lüks bir yatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aitmiş gibi gösteren Kabaş, "Bir ülke var; Onbinlerce hektar doğal ormanı yanarken, 4 milyon dolar verilmediği için hangarda bekletilen yangın söndürme uçaklarına sahip Bir ülke var; Sarayları, özel uçakları, on milyonlarca avro değerinde megayatı olan bir Cumhurbaşkanına sahip İkisi aynı ülke olamaz, değil mi?'' ifadeleriyle, kasıtlı bir şekilde algı çalışması yaptı. Sedef Kabaş tarafından servis edilen bu yalan haber sosyal medyada çok kısa sürede yayıldı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN YABANCI UYRUKLU BİR KİŞİ İÇİN ÜRETİLDİĞİ DOĞRULANDI

Üretici firmayla görüştüklerini belirten Doğrula platformu da kendilerine ismini açıklanmayan yabancı uyruklu bir kişinin yatın müşterisi olduğu bilgisini paylaştı.

Söz konusu yalan iddialarda paylaşılan görsel de yatın geçen ay, denize indirmek için gerçekleştirilen nakil işlemine ait görüntüler. Ayrıca Antalya'da Alia Yachts tarafından üretilen yat sahibine teslim edilmeden 22-25 Eylül’de Monaco Yacht Show'da sergilenecek.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

MUHALEFETİN YANDAŞI SEDEF KABAŞ'TAN 'YALAN' İTİRAFI

CHP'nin aleni yandaşlarından Sedef Kabaş'ın aylar evvel ortaya çıkan bir konuşmasında adeta itiraf niteliğinde açıklamaları var. Sedef Kabaş, kitleleri yönlendirmek için 'yalan' tekniğini kullanmanın önemine dikkat çekerken, ''Kitleleri etkilemek istiyorsanız, ortaya kocaman bir yalan atın. Ama çok büyük bir yalan olsun. İkinci kriter çok basit bir yalan olsun. Sonrasında da bu basit ve çok büyük yalanı sürekli tekrar et. Ve ardından kitlelerin o yalanı gerçekmiş gibi nasıl kucakladığını otur seyret." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber7


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading