Yandex Metrica

Sedat Peker Suç Örgütü davasında 2 sanık tahliye oldu

Sedat Peker Suç Örgütü davasında 2 sanık tahliye oldu

Sedat Peker Suç Örgütü'ne ilişkin aralarında firari sanık Sedat Peker'in de bulunduğu 3'ü firari, 16'sı tutuklu 92 sanığın yargılanmasına devam edildi. Ara kararını açıklayan heyet, 2 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Genel

23.01.2024, 22:07

Sedat Peker Suç Örgütü'ne ilişkin davada 92 sanığın yargılanmasına devam edildi. Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya çok sayıda tutuklu sanık katıldı. Tutuksuz sanıkların da katıldığı duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Bir kısım tutuksuz sanıklar beyanlarında üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek ayrı ayrı beraatlerini istedi.

Tutuklu yargılanan sanıklar tahliyelerini talep etti. Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, gelecek celse müvekkilini savunabilmek için 2 saatlik süre istedi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

2 SANIK TAHLİYE OLDU

Avukat beyanlarının ardından ara kararını açıklayan heyet, firari sanıklar hakkındaki yakalama kararının devamına karar verdi. Onur Özen ile Dursun Bayhan'ın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar veren heyet, 14 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma ertelendi.


Loading