Yandex Metrica

Sedat Peker modemsiz kaldı! BAE yönetimi internetini kesti

Sedat Peker modemsiz kaldı! BAE yönetimi internetini kesti

Bir süredir mesajlarını firari casusluk sanığı Erk Acarer üzerinden duyuran Sedat Peker'in BAE yönetimince internet kısıtlamasına uğradığı iddia ediliyor.

Genel

23.01.2024, 18:21

Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) firar eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Abu Dabi yönetiminin uyarılarını dinlemeyince internetsiz kaldı. Şimdiye dek Türkiye'ye dair pek çok suçlamada bulunan ve hükümet üyelerini sosyal medya üzerinden alenen tehdit eden Peker, internet kısıtlamasına uğradığını bir süredir ulak olarak kullandığı Erk Acarer üzerinden duyurdu. 

Almanya'da yaşayan firari casusluk sanığı Erk Acarer, Sedat Peker'le telefonda görüştüğünü söyleyerek kendisine Peker'in "Tam çarpıcı bir paylaşım yapma hazırlığındayken BAE yönetimi evimdeki interneti kesti" dediğini aktardı. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ŞİMDİ DE KAVALA DENEMESİ

Sedat Peker'in ulağı olmayı kabul edince BirGün gazetesinden kovulan firari casusluk sanığı Erk Acarer.

Osman Kavala'nın duruşma günü öncesi ulağı Erk Acarer aracılığıyla Twitter'dan mesaj veren Peker, savunma sanayiinde Kavala'ya ait yazılım firmasının 1998 yılında ABD'lilere satılmama hadisesini Gezi olayları ve 15 Temmuz'la ilişkilendirerek Kavala'yı temize çıkarmaya çalıştı. 

Sedat Peker, BAE güvenlik birimleri tarafından bir süre önce Türkiye'ye yönelik asılsız beyanlarda bulunmaması yönünde uyarılmış ve Youtube ile Twitter paylaşımlarına kısıtlama getirilmişti. Uygulanan yasakları Almanya'daki firari casusluk sanığı Erk Acarer üzerinden delmeye çalışan Peker, Abu Dabi yönetimince daha sert bir tonda uyarılmış ve 'bir kez daha söz dinlemezse elindeki tüm dijital aletlere el konulacağı' mesajı verilmişti. Son gelişmelere bakılırsa BAE'nin bu tedbirlere başvurmaya başladığı görülüyor. Peker son iki gündür Twitter üzerinden de herhangi bir paylaşım yapamıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading