Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sedat Peker'e internet yok ama ailesinin hattı açıldı!

Sedat Peker'e internet yok ama ailesinin hattı açıldı!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e ilişkin gelişmeleri artık Erk Acarer değil İsmail Saymaz duyuruyor. Saymaz elde ettiği son bilgileri paylaştı.

Genel

23.01.2024, 18:27

Türkiye'ye yönelik bir dizi suçlama ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu açıkça tehditten sonra Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yetkilileri tarafından uyarılan Sedat Peker'in interneti kesildi. 

BAE güvenlik birimlerince, Türkiye'ye yönelik suçlamalarda bulunmaması yönünde uyarılan Peker, bu kez Almanya'da ikamet eden firari casusluk sanığı Erk Acarer'i ulak olarak kullanmış ve mesajlarını onun üzerinden yaymak istemişti. 

Uyarılara aldırmayan Sedat Peker'in interneti geçtiğimiz hafta tamamen kesildi. Avukatının bile bir süre ulaşamadığı Peker'le ilgili son gelişmeleri gazeteci İsmail Saymaz duyurdu. 
Suç örgütü liderinin 'yakınlarıyla görüştüğünü' belirten Saymaz, BAE yetkililerinin Sedat Peker'e yönelik internet kısıtlamasına devam ettiğini ancak kendisiyle birlikte ikamet etmekte olan eşi ve çocuklarına internet hizmeti sağlandığını kaydetti. Saymaz, Peker'in gözaltına alınmadığını, başka bir ülkeye gönderilmesinin de sözkonusu olmadığını dile getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading