Yandex Metrica

Seçime 5 gün kala adaylardan bir vefat edecek demişti! Ünlü astroloğun kehaneti gerçek mi oluyor?

Seçime 5 gün kala adaylardan bir vefat edecek demişti! Ünlü astroloğun kehaneti gerçek mi oluyor?

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere 3 gün kala Muharrem İnce'nin hastalanarak programını iptal etmesi akıllara ünlü Astrolog Meral Güven'i getirdi. Meral Güven'in sosyal medya hesabından 'seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek' yorumu akılara o kişinin Muharrem İnce mi? olduğu sorusunu getirdi.

Genel

07.03.2024, 17:46

Türkiye 3 gün sonra sandık başına gitmeye hazırlanırken Muharrem İnce'nin hastalanarak mitinglerini iptal edilmesi,'Seçime 5 gün kala cumhurbaşkanı adaylarından biri ölecek' diyerek büyük tepki toplayan Meral Güven'i akıllara getirdi.

Astrolog Meral Güven, "Seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek" söylerinin ardından gelen tepkiler üzerine "Kehanetimin arkasındayım, seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek. 27 Nisan’da kim olduğunu açıklayacağım" mesajını paylaşmıştı. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SAHTE HESAP AÇIKLAMASI

Muharrem İnce'nin hastalanması ardından akıllara gelen Meral Güven, sosyal medya hesabından yaptığı 'Seçime 5 gün kala cumhurbaşkanı adaylarından biri ölecek' açıklamasının sahte bir hesaptan yapıldığını, kendisinin bu sözleri söylemediğini açıklamıştı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading