Yandex Metrica

Savunma Sanayii Başkanlığı 97 sözleşmeli personel alımı başvurusu nereden nasıl yapılır? SSB personel alımı şartları nelerdir?

Savunma Sanayii Başkanlığı 97 sözleşmeli personel alımı başvurusu nereden nasıl yapılır? SSB personel alımı şartları nelerdir?

Savunma Sanayii Başkanlığı 97 sözleşmeli personel alımı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayınlanan ilana göre "Proji Bazlı Sözleşmeli Personel Alımı" SSB'ye 97 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki Savunma Sanayii Başkanlığı 97 sözleşmeli personel alımı başvurusu nereden nasıl yapılır? SSB personel alımı şartları nelerdir?

Genel

06.04.2024, 12:49

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre SSB bünyesinde yürütülen özel bilgi ve ihtisas gerektiren projelerde görev almak üzere, 97 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki Savunma Sanayii Başkanlığı 97 sözleşmeli personel alımı başvurusu nereden nasıl yapılır? SSB personel alımı şartları nelerdir?

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANLIĞI 97 PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN NASIL YAPILIR?

Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı başvuruları SSB'nin internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Savunma Sanayii Başkanlığı'na belirtilen alanlara başvurmayı düşünen kişilerin, 12 Eylül'den 26 Eylül mesai bitimine kadar SSB'nin internet sitesinden buşvurularını eksiksiz olarak yapmaları gerekmektedir. Başvuru sonrası sınava katılmaya hak kazananlar ise SSB'nin internet sitesinde ilan edilecek.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

SSB PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

SSB başvuru yapacak kişilerde şu şartlar aranmaktadır:

Devlet Memurları Kanununda belirliten şartları taşıması, 

YDS/e-YDS sınavından en az 80 puan veya ÖSYM'nin dil sınavlarından YDS'de 80 puana denk gelen puan alması, 

Üniversitelerin en az 4 yıllık bölümlerinde mezun olması, 

Özel bilgi ve ihtisas alanlarında en az 5 yıl tecrübeye sahip olması ve alım yapılacak alanlarda istenen özel şartları yerine getirmesi

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İSTENEN BELGELER NELERDİR?

Adaylardan başvuru sırasında özgeçmişi
 
Son 6 aya ait vesikalık fotoğrafı

Diploma veya mezuniyet belgesinin ya da YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği istenmektedir. 

Başvurular elektronik ortamlarda yapılacak ve posta yoluyla gönderilen evraklar geçersiz sayılacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading