Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sancaktepe'de hücre evine operasyon kamerada! Hainler yer sofrasında bomba hazırlamış

Sancaktepe'de hücre evine operasyon kamerada! Hainler yer sofrasında bomba hazırlamış

İstanbul Sancaktepe'de dün hücre evinde 5 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Hainlerin yer sofrasında bomba hazırladığı ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 19:12

DKP/BÖG terör örgütünün eylem hazırlığında olduğu bilgisi üzerine dün akşam saatlerinde Sancaktepe'de bir adrese operasyon düzenlenmişti. Örgüte ait hücre evi olduğu bildirilen adreste 3 kişinin bomba hazırlarken suçüstü yakalandığı ve burada yapılan aramada yaklaşık 5 kilogram patlayıcı ve bomba düzenekleri ele geçirildiği açıklanmıştı. Operasyon anları ise polis kameralarına yansıdı.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

YER SOFRASINDA BOMNBA HAZIRLAMIŞLAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sancaktepe'de çökertilen hücre evi ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "DKP/BÖG (Devimci Komünarlar Partisi/Birleşik Özgürlük  Güçleri) terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik devam eden çalışmalarda, örgütün eylem hazırlığında olduğunun bilgisinin tarafımıza iletilmesi üzerine 27.04.2022 günü saat: 21.45 sıralarında örgütün tespit edilen ilimiz Sancaktepe ilçesindeki hücre evine yönelik gerçekleştirilen operasyonel çalışma sonucunda; yer sofrasında bomba hazırlarken suçüstü yakalanan H.T., C.P., O.A. isimli 3 şüpheli gözaltına alınmış olup yapılan aramalarda yaklaşık 5 kilogram patlayıcı ve bomba düzenekleri ele geçirilmiştir" denildi.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU: SANCAKTEPE'DE BİR TERÖR HÜCRESİ DAHA ÇÖKERTİLDİ

Yapılan operasyonla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı; "Sancaktepe'de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP- BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM birimleri, patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi Allah, İstanbul Emniyeti TEM, istihbarat birimlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun." 

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ ATM KUNDAKLAMIŞ

Şüphelilerden C.P'nin daha önce de bir ATM kundaklamasından suç kaydının olduğu belirlendi.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

PATLAYICILAR SERGİLENDİ

Operasyonda ele geçirilen yaklaşık 5 kilogram patlayıcı madde ile bomba düzenekleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde sergilendi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading