Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şampuan ve şekeri karıştırırsanız ne olur?

Şampuan ve şekeri karıştırırsanız ne olur?

Saçlarımızın parlak, bakımlı ve kepeksiz görünmesi için birçok yöntem deneriz. Bunlara bi yenisi daha eklendi. Kullandığınız şampuanın içine bi miktar şeker eklerseniz saçlarınızdaki olumlu değişimi farkedeceksiniz. Peki şampuana şeker eklemenin faydaları neler?

Genel

23.01.2024, 20:01

Şampuanlar saç bakımımız için olmazsa olmaz... Kiminin saçı fazla kuruyken kiminin yağlı olur. Saç şampuanlarının fiyatlarının arttığı bu dönemde çok kullanışlı bir püf noktası mevccut.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

ŞAMPUANA ŞEKER EKLEDİĞİNİZDE NE OLUR?

Tek yapmanız gereken şampuanınıza bir miktar şeker eklemek.

Tıpkı yüzünüz gibi, kafa derinizin de tüm ölü deri hücrelerinden kurtulmak için ara sıra iyi bir fırçalamaya ihtiyacı vardır. Şampuanınıza biraz şeker eklediğinizde, temelde doğal bir kese oluşturmuş olursunuz.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

SAÇINIZA PEELİNG YAPACAKTIR VE YAĞLANMAYI ÖNLEYECEKTİR

Dermatolog Dr. Francesca Fusco şekerin saçta harikalar oluşturabileceğini iddia etti. Dr. Francesca Fusco'nun bu görüşüne göre şampuana şeker ekleyerek saçlarınızı daha temiz ve sağlıklı hale getirebilmek sizin elinizde. Şampuanınıza yaklaşık olarak bir kaşık şeker ekleyin. 

Daha sonrasında saç derisine şekerli şampuanı, nazikçe masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika beklettikten sonra saçlarınızı durulayın. Şeker şampuan ile birlikte aynı zamanda saçınıza da peeling yapacaktır ve bu şekilde yağlanmayı önleyecektir. Ve bakımınız böylelikle tamamlanmış olacak. Şampuanınızın nemlendirici özellikte olmasına özen gösterin. 

Dermatolog, şekerli şampuanın sadece 4 yıkamada bir uygulanması gerektiğini belirtmiş. Her yıkamada kullanmaktan kaçının.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

FAYDALARI NELER?

Sağlıklı bir saç derisi sağlıklı saçlar anlamına gelir. Sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olmak için şampuana şeker eklemek, kafa derisinde bulunan yağın temizlenmesine ve ölü deriden arındırılmasına katkı sağlar. 

Böylece saç bakım ürünlerinin (nemlendirici, saç kremi, saç maskesi gibi) saçlarınıza olan etkisini arttırır ve daha belirgin hale getirir. Şeker saçlarınızın daha temiz, daha sağlıklı ve daha nemli görünmesine katkı sağlar. Böylelikle saçlarınız istediğiniz gibi, güzelliğinizin bir parçası haline gelir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading