Sakarya-Düzce sınırında zincirleme trafik kazası: 14 araç birbirine girdi

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya-Düzce sınırında zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Meydana gelen kazanın ardından bölgede uzun araç kuyruğu oluştu.
Anadolu Otoyolu Hendek geçişi İstanbul istikametinde trafik kazası meydana geldi. 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi hafif şekilde yaralanırken bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.
Otoyolun İstanbul istikametinde 14 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan 7 kişi, sağlık personelince Hendek ve Düzce'deki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşımın bir süre kontrollü sağlanması nedeniyle bölgede araç kuyruğu oluştu.
PATLAYAN TEKER KAZAYA SEBEP OLDU
Öte yandan, yaklaşık bir ay önce sıfır olarak değiştirdiği tır tekerinin patlaması neticesinde kazanın meydana geldiğini düşünen bir kazazede., “Ön lastiğim patladı herhalde yolda bir şey battı. Lastiğim daha bir aylık sıfır ne olduğunu anlamadım birden sola geçti arkamdan araçlar birbirine girdi. Kazaya sebep olan benim herhalde ön lastiğim patladığı için araç sola çekti. Arkadan gelen araçlarda bana çarptı” dedi.
