Yandex Metrica

Sağlıkta bir devrim daha: 400 fore kazıkla çakılacak olan Trabzon Şehir Hastanesi

Sağlıkta bir devrim daha: 400 fore kazıkla çakılacak olan Trabzon Şehir Hastanesi

Türkiye'nin sağlık sektörüne kazandırdığı başarılı hizmetlere bir yenisi de Trabzon'da ekleniyor. Trabzon Şehir Hastanesi, geniş kapasitesi ve sağlam yapısıyla 2 yıl içinde hizmete girecek.

Genel

23.03.2024, 22:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde hayata geçirilen şehir hastaneleri, Türkiye'nin birçok bölgesinde hizmet vermeye başlıyor.

Sağlık alanında son teknoloji ürünü cihazlar ve örnek altyapı donanımı bulunduran hastanelerin hizmete geçmesiyle Türkiye gücüne güç katarken, bir yeni şehir hastanesi de bu kez Trabzon'da yükseliyor.

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanında bulunan dolgu alanında yaklaşık 1 milyar 100 milyon TL’lik bir yatırımla tamamlanacak olan şehir hastanesi inşaatı için fore kazık çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

GENİŞ KAPASİTE

İki yıl sonra hizmete açılması planlanan Trabzon Şehir Hastanesi, 206 yataklı genel hastane, 146 yataklı kadın doğum hastanesi, 161 yataklı onkoloji hastanesi, 151 yataklı KVC hastanesi, 33 adet ameliyathane, 171 yataklı erişkin yoğun bakım ve 65 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesini bünyesinde barındıracak.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

SAĞLAMLIĞIYLA DİKKAT ÇEKEN YAPI

Şu ana kadar yaklaşık 130 tane fore kazığın çakıldığı şehir hastanesi yapımında toplam 400 fore kazık çakılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading