Yandex Metrica

Sağlık çalışanlarına kötü haber! İmamoğlu veto etti

Sağlık çalışanlarına kötü haber! İmamoğlu veto etti

Pandemiyle mücadelede en ağır yükü üstlenen sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarından tekrar ücretsiz faydalanmaları yönündeki karar AK Parti ve MHP'nin oy çokluğuyla kabul edilmesine rağmen, İBB Başkanı İmamoğlu tarafından veto edildi.

Genel

23.01.2024, 17:42

Türkiye'nin tüm dünyayla aynı anda mücadele verdiği Kovid-19 virüs salgını süreci devam ederken, 1 Temmuz itibariyle sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım haklarını iptal eden İBB, gelen tepkilere rağmen geri adım atmadı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU KARARI İMZALAMADI

AK Parti ve MHP Meclis Grubu üyeleri tarafından onaylanarak çıkarılan sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım kartı kararı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edildi. Karar, İmamoğlu tarafından imzalanmadı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

AK PARTİ VE MHP "EVET" OYU VERDİ

14 Temmuz 2021 tarihinde İBB Meclisinde Cumhur İttifakının teklif etmesi üzerine gündeme alınan konuların başında gelen sağlık çalışanlarına tanınan hakkın uzatılması yönündeki madde, CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin hayır oylarına karşısında çoğunluğu sağlayan AK Partili ve MHP'li meclis üyelerinin evet oyuyla kabul edilmiş, bu durumda sağlık çalışanları 31 Aralık tarihine kadar toplu ulaşımdan ve İSPARK'lardan ücretsiz faydalanmaya devam etme hakkını kazanmış olmuştu. 

Sabah gazetesinin haberine göre, sağlık çalışanlarına tanınan hakkın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edildiği öğrenildi. Meclis tarafından alınan kararı kabul etmeyen İBB yönetiminin veto yazını Salı günü Meclis Müdürlüğü'ne sunması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading