Yandex Metrica

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman başlıyor? KPSS tercihleri hangi tarihlerde olacak? Sağlık Bakanlığı kadro dağılımı nasıl olacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman başlıyor? KPSS tercihleri hangi tarihlerde olacak? Sağlık Bakanlığı kadro dağılımı nasıl olacak?

Sağlık Bakanlığı 20230 yılından personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylar alımların ne zaman hangi tarihte olacağını araştırmaya başlamış durumda. Hangi alanlarda kadro alımı yapılacağı adaylar tarafından merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman başlıyor? KPSS tercihleri hangi tarihlerde olacak? Sağlık Bakanlığı kadro dağılımı nasıl olacak?

Genel

23.01.2024, 20:28

Sağlık bakanlığı personel alımı için geri sayım devam ediyor. Adaylar alımların ne zaman nereden başvuracağını merak etmeye başlamış durumda. Alımların hangi alanlar üzerinde olacağı henüz açıklanmış değil.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı aralık ayında 42 bin 500 kişi aldı. Bakanlık 42 bin 500 kişi daha alacak. Fakat henüz tarih netleşmiş değil. Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR VE ÖSYM üzerinden alınacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading