Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sabiha Gökçen'de 'kahya' dehşeti! Taksiciyi ve yolcuyu telsizle dövdüler

Sabiha Gökçen'de 'kahya' dehşeti! Taksiciyi ve yolcuyu telsizle dövdüler

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir taksi sürücüsü, yolcu aldığı sırada durak kahyası ve arkadaşlarının saldırısına uğradı.

Genel

23.01.2024, 18:51

Korkunç olay geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana geldi.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

KAHYANIN SALDIRISINA UĞRADI

Turgay Söklü isimli taksi sürücüsü havalimanına bıraktığı yolcunun ardından yeni bir yolcu alacağı sırada havalimanı taksicisi olmadığı gerekçesiyle durak kahyasının saldırısına uğradı. Araca binmeye hazırlanan müşteri de ''İstediğim taksiye binerim'' deyince kahyanın arkadaşları tarafından dövüldü.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

KAFASINA DİKİŞ ATILDI

Yaşanan olay sonrası polis ekipleri olaya müdahale ederken, dövülen taksi şoförü hastaneye kaldırıldı. Kafasına dikiş atılan Turgay Söklü konuyla ilgili şikayetçi oldu.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

'TELSİZLERLE KAFAMA VURMAYA BAŞLADILAR'

Taksi durağı kahyası tarafından dövülen taksi şoförü Turgay Söklü, olayı şöyle anlattı: ''Havalimanına yolcu bırakmıştım. Havalimanı çıkışında taksi bekleyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturmuştu. Yolculardan biri beni durdurdu. Yolcu taksiye bineceği esnada arkadan adama sarılıp, saldırmaya başladılar. Yolcu 'İstediğim taksiye binerim' deyince kahya tarafından yumruklanmaya başladı. Ben de ayırmak amaçlı müdahale etmek istedim. O sırada kahyanın arkadaşları da ellerindeki telsizlerle kafama vurmaya başladı. Polis ekipleri geldi. Ortalığı sakinleştirdi. Uluslararası bir havalimanında bunların yaşanması üzücü bir durum. Tomografi çektirdim, darp raporu aldım. Şikayetçi oldum.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading