Yandex Metrica

Rusya'dan Erdoğan sorusuna kritik cevap: Bölgesel ve uluslararası konularda önemli nüfuza sahip

Rusya'dan Erdoğan sorusuna kritik cevap: Bölgesel ve uluslararası konularda önemli nüfuza sahip

Kremlin Sarayı Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgesel ve uluslararası konularda önemli nüfuza sahip olduğunu, bu nüfuzu Kiev üzerinden Minsk anlaşmalarının uygulanması yönünde kullanabilmesi halinde Rusya'nın memnuniyetle karşılayacağını ifade etti.

Genel

23.01.2024, 22:02

Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov, başkent Moskova'da gazetecilere verdiği demeçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bir telefon görüşmesinin planlandığını ifade etti. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN İSTERSE GÖRÜŞEBİLİRİZ

Yapılması planlanan görüşmede, Ukrayna konusunun da masaya gelebileceğini ifade eden Peskov, Erdoğan'ın konuyu açması halinde istişare edilebileceğini söyledi. 

Kremlin sözcüsü, Erdoğan'ın Rusya ile Ukrayna arasındaki barışın tesis edilmesi için arabuluculuk yapabileceğine yönelik açıklamalarına istinaden, Erdoğan'ın bölgesel ve uluslararası konularda birçok açıdan önemli bir nüfuza sahip olduğunu, bu nüfuzu Kiev üzerinde Minsk anlaşmalarının Paris'te varılan anlaşmaların uygulanması yönünde kullanması mümkün olursa, Rusya'nın bunu memnuniyetle karşılayacağını bildirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading