Yandex Metrica

Rezidansta işkence dairesi kurmuşlar! Genç kızların saçını usturayla kesip saatlerce alıkoydular

Rezidansta işkence dairesi kurmuşlar! Genç kızların saçını usturayla kesip saatlerce alıkoydular

Konya'da eski sevgilisi Murat Demirci'nin daveti ile gittiği rezidansta Demirci'nin nişanlısı Sara Demir ile arkadaşının M.K.'ye ve Demet A'ya işkence yaptığı ortaya çıktı. Dehşet anları işkence mağdurları tarafından anlatıldı.

Genel

23.01.2024, 19:10

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 8 Nisan günü yaşanan olayada M.K isimli genç kadın eski sevgilisi Murat Demirci'nin daveti ile kendisine gönderilen adrese gitti. 

Bir rezidans dairesine gelen M.K, Murat Demirci'nin nişanlısı Sara Demir ve arkadaşı Tuğba Demirci ile karşılaştı. 

İki kadın, iddiaya göre M.K'ye Murat Demirci ile aralarında geçen ilişkiyi sorarak usturayla saçlarını, makasla da kıyafetlerini keserek işkence yaptı. 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

2 GENÇ KIZA İŞKENCE ETTİLER 

36 dakika boyunca işkence gören M.K. polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ile arkadaşı Tuğba Demirci mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Diğer yandan Sara Demir ve Tuğba Demirci'nin aynı gün Murat Demirci ile flört eden ve sahibi oldukları kafede çalışan Demet A'ya da aynı sebepten dolayı işkence yaptığı ortaya çıktı. 

Rezidansta gerçekleşen işkencede Sara Demir ile Tuğba Demirci'nin Demet A.'ya 2 saat boyunca işkence yaptıkları ortaya çıktı. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

'ALIN İSTEDİĞİNİZİ YAPIN' 

M.K. ifadesinde saçlarını ustura ile kestiklerini ifade ederek, "'Murat ile 3 ay önce tanıştım. Aramızda bir gönül ilişkisi vardı. Olay günü beni önce kafeye davet etti. Oraya gittiğimde de orada yoktu. Sonra bana WhatsApp üzerinden bir rezidansın konumunu gönderdi. Beni dairenin kapısında karşıladı ve kolumdan tutarak beni içeriye çekti. Sonra içeride iki kadının daha olduğunu gördüm. Murat bu kadınlara dönerek ‘Alın işte M.K. bu. İstediğinizi yapın’ diyerek kolumdan tutup içeriye itti" sözlerini kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading