Yandex Metrica

Ramazan Kurtoğlu 'kıtlık koşar adım geliyor' deyip uyardı: Kriz tezgahı büyüyecek, tedbir alın!

Ramazan Kurtoğlu 'kıtlık koşar adım geliyor' deyip uyardı: Kriz tezgahı büyüyecek, tedbir alın!

Dünyayı yönlendiren ezoterik örgütlere dair yorumları ve geleceğe ilişkin öngörüleriyle Türk halkının yakından tanıdığı Dr. Ramazan Kurtoğlu, önümüzdeki dönemde gıda krizinin derinleşeceği uyarısında bulundu.

Genel

02.03.2024, 22:39

Tapınak Şovalyeleri, Bilderberg, Illuminati gibi örgütlerin faaliyetlerine ilişkin yaptığı yorumlarla ilgi çeken Dr. Ramazan Kurtoğlu, pandemi dönemi ve sonrasında Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte dünyayı sarsacak yeni krizleri masaya yatırdı. 

Kendi Youtube kanalında yayınladığı son vidyosunda Kurtoğlu, Rusya ve Çin'in dünyaya gübre ihracını yasakladığına, Ukrayna tahılının da depolarda bekletildiğine dikkat çekerek küresel düzeyde suni bir gıda krizi yaratılmakta olduğunu söyledi. 

Mevcut suni krizin 2023 yılından itibaren üretimin de azalmasıyla birlikte insanların önünde gerçek trajedi haline geleceğine işaret eden Kurtoğlu, "Ekmeği 10-12 liraya yiyebiliriz, herkes önlemini şimdiden almalı" dedi. Kurtoğlu şunları söyledi:

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

EKMEK FİYATLARI 10-12 LİRA OLURSA ŞAŞIRMAYIN

"Önümüzdeki dönemde fiyat artışları devam edecek. Dünyanın tahıl ihtiyacının yüzde 30'unu karşılayan Rusya ve Ukrayna'nın savaşa girmesi ve Hindistan'ın da ihracatı yasaklamasıyla birlikte dünyada kıtlığın koşar adım geldiğini söyleyebilirim. Sizi korkutmak için söylemiyorum ama bu sene ekmek fiyatları ekim ayından itibaren 10-12 lira olursa şaşırmayın. Mutlaka ve mutlaka bu sene özellikle çocuğunuzun yemesi için un tedariki konusunda lütfen tedbirli olun."

"Basit bir soru: Tüketim isteği var, fiyatlar yüksek ama petrol üreticisi ülkeler neden daha fazla petrol satışı yapmıyor? Piyasaya neden daha fazla petrol sürmüyorlar? İşte aynı durum buğday için de geçerli.. Bu soruların akla-mantığa uyan hiçbir cevabı yok. Gıda kıtlığı suni olarak yaratılıyor. 2023'ten itibaren üretim yetersizliğiyle bu kıtlık derinleşecek."

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

ÜRETİMİ ARTIRMIYOR, KITLIK TEZGAHLIYORLAR

"Tıpkı petrolde olduğu gibi, enerji ve emtia fiyatlarında, savaştan dolayı değil, küresel şirketlerin fiyatları kontrol etme amacı ve ürünleri piyasaya sürmemeleri nedeniyle bu kıtlık tezgahlanıyor. Enerji ve hammadde arzını kısıtlıyorlar ki fiyatlar uçsun, dolar kullanan bizim gibi ülkeler dolardan çıkmanın yollarını arasınlar. Ki Rusya'da Putin şimdi bunu deniyor. Çin'de ise sosyal kredilendirme sistemi, yani Big Brother devrede. Yapay zeka size puan veriyor, sizi huysuz bulursa hiçbir şeye izin vermiyor. Bu sistem bazı bölgelerde denendi." 

"Bu kadar despotizme yönelen bir dünyada gıda fiyatlarının düşmesi mümkün değil. Enflasyonun alıp başını gitmesi normal...  Antidepresan çağı başlıyor. İnsanları antidepresana muhtaç ediyorlar. Önümüzdeki 10 yılın en popüler mesleği nöropsikologluk olacak. Çünkü sürekli korku ve ümitsizlik pompalanıyor."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading