Yandex Metrica

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Meteoroloji'den yapan tahminlere göre; arife günü ve bayramın ilk günü tüm yurtta yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. İkinci günden itibaren batı bölgelerinde yağış azalıyor.

Gündem

20.03.2024, 12:45

''11 Ayın Sultanı'' olarak da anılan Ramazan ayının bitmesine sayılı günlerde kaldı. Gözler, cuma başlayacak ve 3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı'na çevrildi. Peki, Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'nin tahminine göre arife ve bayramda tüm yurt genelinde yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmelere göre, sıcaklıkların batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Haberi Görüntüle

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklıklarının perşembe günü yurt genelinde azalacağı tahmin ediliyor. Arife günü ve Ramazan Bayramı'nın ilk günü tüm yurtta yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. İkinci günden itibaren batı bölgelerinde yağış azalıyor.

Bayramda hava nasıl olacak? - 2

İşte bölgelere göre bayramda hava durumu...

Doğu ve Orta Karadeniz: Orta Karadeniz'de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış hakim olacak.

Ege Bölgesi: Havanın Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin Muğla dışında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor.

Marmara: Marmara genelinde havanın sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Akdeniz: Akdeniz Bölgesi`nde havanın parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz`de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İç Anadolu: İç Anadolu Bölgesi`nde havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağın tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Batı Karadeniz`de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Bölgede sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Doğu Anadolu: Doğu Anadolu`da hava parçalı ve az bulutlu olacak.

Güney Doğu Anadolu: Güney Doğu Anadolu Bölgesi`nde de havanın parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading